ny.....

Ser på åtta hos stjärnorna :-) bra program, man blir så jäkla sugen på mat haha. Här är min nya kvinnokropp iallafall. Har målat av Anna denna gång......NEEEERÅÅ.




och hela gänget...


12.22

Goddag gott folk! Nu ska man ut i fin vädret och träffa Anna. Sen senare kanske det blir glass i badhusparken :-)
En bild på mig och Patrik i helgen, när vi var hos mamma på tacos och vin. Hade iallafall en toppen påsk! I helgen är det ju valborg, oj oj vad tiden går snabbt, eller för att påsk och valborg ligger så nära varann ;-P




Hojj åka idag...

God dag gott folk :-) hade jätte kul igår, tack. Idag blir det att åka hojj till mamma, är ju ett måste när det är så fint väder ute. grr mitt skinnställ har inte kommit än, tror det kommer till veckan :-) så det får bli jeansåkning haha. Blir ju ingen lång sväng endåså. Tacos hos mamma idag iallafall, det är ju alltid gott de. Sen ikväll får man se vad kvällen har att erbjuda :-)

Måste lägga upp en söt bild på Lady och Ronja ;)


sommar i luften...

Toppen kväll igår, lite mys här hemma först sen tog jag taxi till Anna. hade verkligen jätte roligt. Tack för de alla underbara tjejer! Och idag har vi varit hos mamma och ätit god påskmat. Det är så fint väder idag så vi gick allihopa in till stan sen, gjorde ett stopp förbi macken och köpte oss glass! Ser framemot ikväll också, och snart kommer Patrik hem med hojjen :D den har stått i Sveg sen vi köpte den i Gbg. Nu kommer den stå nedanför balkongen, perfekt! Nu ska jag sätta mig på balkongen och poppa Creed.






vänta vänta...på anna

Anna är seg haha, vi ska mötas upp på stan snart. Tog väldigt lång tid och dricka de där kaffet som hon skulle göra haha. Jaja, vi ska gå eller jag på bolaget nu när det är påsk, tänkte ju även gå på nån liten loppis och titta om man hittar nå fränt eller sött. Nåt gammalt bruksföremål eller vad sooom. Ikväll är det E-type på Olearys, vi tjejer ska dit och kolla på honom. Snacka om "nittileaks" haha. Och imorgon är det sillätning hos älskade mamma. Efter det är vi bortbjudna till vår kompis Casandras och hennes pojkvän på en fest, det blir bastu, grillning och öldrickning ofcourse ;) Näe nu jäklar slår jag en pling till annapanna!


OBS. lägger till nu 1 minut efter inlägget, Anna hade ringt mig 7 gånger haha, så jag tar tillbaka det jag skrev ;) det är jag som är döv!




22.23

Började en tidig morgon med städning här hemma, fick ett sånt där morgonryck! :-) då man vaknar upp pigg och glad. Sen har det blivit mkt skratt och pajätning på balkongen idag, solen var ju framme och visa sig. Patrik kom hem ikväll också. Han fick en tröja av mig, tyckte han blev sååå fin i den :-) och jag fick lite påsk tulpaner tydligen, alltid härligt att ha fräscha buktetter på bordet haha.


akryl akryl..

Ja vad tycks? :-) Jag är iallafall nöjd, har hittat min stil tror jag. Det är kul att måla kroppar i massvis med färg, man får blanda och kleta haha :-) Har haft mkt sällskap av Anna idag, men nu är man själv och slappar, ser på tv så underhållande som "inför eurovision contest" kul och tjuvkika lite när det inte finns så mkt annat på tv ikväll :-) Patrik är nere på jobb, och ikväll så jaga han vildsvin med en kompis. Vart? I skjuttornet vid vildsvinsåteln i Tommaholma haha. Ha en bra kväll ;-)






Skapande, umgåtts

Vilken härlig lång dag! :-) Mötte upp Anna på stan först, kollade lite, satt i solen, drack kaffe och köpte canvas tavlor. Sen gick vi hem till oss och skapade i massor :-) Så roligt att Anna vill börja måla lite...Jag målade en kvinnokropp, i härliga färger. Den sitter faktiskt uppe på väggen nu haha, jag är sån. Byter ut mina tavlor hipp som happs. Sen kom iallafall Casandra också hit, sen ville även Jennifer komma hit efter jobbet :-) Kände oss hungriga sen så vi gick till pizzaland och köpte lite pizza sen nu ikväll satt vi hemma hos Casandra på balkongen och käka. Kvällsmys sådär :-) Nu kom jag just hem, diskat lite och väntar på Patrik som är på årmöte i Sveg just nu.


Här kommer en bild på min nya tavla, den är 50x60 cm :-)



Anna



Soldiers homecoming

Satt igår och tittade på denna igen med Anna och Casandra, var så länge sen man såg det här klippet. Men det är ju så otroligt vackert :-) man blir ju så berörd, nästan gråtfärdig. Vilka hjältar som kommer hem, och så glad man blir för allas skull. Och låten den är ju inte fel den heller, vacker :-) Sevärd. Tänk att min bror har varit där, kan säga att det var skönt för oss alla när han var hemma.

Om ett tag ska jag på stan och fika med Anna iallafall, det blir trevligt och gott såklart, även om jag är proppmätt efter ägg & baconen haha.

" Daddy i miss you, I love you"


11.52

Igår kväll tog vi det lugnt här :-) Kollade på film och tv, vi avslutade med the king speech men såg dock bara halva, vi var så trötta efter 1-tiden. Nu ska vi snart äta ägg & bacon och sen åka upp till lillänge och kolla efter utemöbler som vi kan ha på balkongen. Vad skönt att bara kunna sitta på balkongen och äta frukost framöver. Mamma och Björn skulle komma förbi sen också, men lite gamla kläder jag haft i garderoben hos mamma i några år haha.

stan, fika, städ, mat

Jahapp, då har man gått på stan idag och kollat med hjärtat. Har även handlat mat, så ikväll blir det att äta en riktigt god stek i en härlig marinad, och tillbehören blir pepparsås, tzasiki och en god sallad. Och ikväll ska jag göra mina goda "grillspets" med massa gott på, har ju även köpt massa räkor som ska skalas och ätas, MUUMS! Annars har vi hunnit städa lite här hemma, donat på och fikat kanel & äppelpaj med vaniljsås. Till sommaren blir det mycket, mycket sådant ;-)




Staterna-12 juli

Tanken var ju att man kanske skulle grilla idag, men återigen så svek vädret. Det är grått och små regnigt. Man bor ju på fel ställe ibland, vad gäller klimatet. Men annars så är det bra tack! :-) Sitter och drömmer oss bort tills vi åker till USA. Den 12 Juli, Kalifornien. Vi kommer åka på massa ställen och övernatta, och även bila efter den långa vägen Highway One, tänk alla vackra vyer,berg,dalar med mera- det är bara ett måste. Kommer kännas så jäkla bra, Första nätterna kommer att tillbringas i Hollywood, se och göra saker där. Man kanske stöter på Lemmy Kilmister på Rainbow också, vem vet. Han brukar ju sitta där på kvällarna med en Jack & coke. Sen ska vi norr upp till Monteray, som ligger efter kusten. Det blir dom sista dagarna, för att vara på Laguna Seca i tre dagar och se MotoGP. Ser verkligen framemot en bra och varm sommar med både resor och allt tillbringa tid här hemma med vänner och annat roligt som sommaren bjuder på.






Hejhejjj..

Trevlig dag på stan :-) nu är vi hemma hos oss. Besök av Casandra, Anna och såklart Lady. Har tagit ett glas vin och den satt fint. Ikväll blir det antingen att Per och Casandra kommer hit eller så ses vi ute eller nåt, Anna är hemma hos sig med tjejerna. Kanske dom kommer? Ja, vi får se! men trevligt blir det i vilket fall som.










Nytt hår..

Vilken bra dag med fullt upp :-) Spenderade 1700 :- hos frissan idag, men det var det lätt värt om någon hade sett mig igår då jag såg ut som en morot haha. Var ju flera år sedan jag var hos en frisör så, nu jävlar tänkte jag! Hon fick färga det 3 gånger, inkl slingor. Är iaf nöjd, blev inte helt askbrunt då jag hade färgat det förut med rött pigment, så grrr!!!! men köpte silverschampoo och hårinpackning, så det går nog mot ljusare tider haha. Hur som helst så är det himla fint väder idag, man blir så glad. Och jag har gjort Patrik sällskap till verkstan, han skulle serva bilen, sen blev det tvättning. Så nu är bilen som ny. Maria ringde även innan vi skulle åka, och ville ta en öl på stan. Men vi sa att vi tar det eventuellt till helgen då, öl hos henne, eller grillning :-) will seee. Imorgon blir det en dag på stan med Anna och Casandra iallafall. Fika och kolla lite kläder och sånt ;-) Var ett tag sen jag handlade kläder till mig själv. Lagade ju ett liiiitet hål i tanden imorse också, 1015 :- halllå? det sved, finns ju roligare saker att göra för pengarna, men samtidigt så är det viktigt att inte ha hål, eller om det skulle växa och bli större. Så det var väl bara bra då haha :/

Här är nån bild iallafall på håret, kanske inte dom bästa, tog sista med mobilen.




mee....

Haha, hittade en gammal bild på mig med ganska kort hår samt lugg. Vad åren går fort. Får se hur det blir imorgon bitti :-) Nu blir det sängen och se nåt roligt program på Play och sedan sussa gott.


sweet sister of mine..

Anna är här på besök innan hon ska jobba, dricker kääffe, äter jordgubbar och läser tidning, Anna läser mode i det, och jag själv inrednings specialen. Föresten, jag har orange hår..tack gode gud att jag har fått en tid hos frissan imorgon :-) längtar, var flera år sen sist! Take care








Väntar på färgen i håret ska bli klar....

Härlig åka-bana film :-) fast detta är rc8:an (den gamla), hojjen som Patrik hade först, den nya han har är rc8R. Alltså inte denna cykel :-)



Hjälmen

Allt för din skull då Maria ;P haha neråå...här är den iallafall, min hjälm <3 Galet snygg modell och fina blommor och vingar, tribals m.m ;-) Nu är det bara och vänta på fin vädret!!!! Så man kan åka på fina vägar och banåkningarna Patrik ska släpa dit mig på :-) Får se hur det är att åka bana, det blir spännande och lite pirrigt.





rosa cylindrar :-)

Då var man hemma igen då :-) har varit på stan en sväng med Anna och handlat lite mat, åh jag köpte jordgubbar, så jäkla gott. Fotade lite på ny sakerna från IKEA, jag var ju hur glad som helst när vi skulle dit, vart mitt rekord inne där, 10 minuter sprang vi igenom det på. Hade väldigt stressigt haha. Blev några kuddar (jag älskar kuddar) så myyysigt, en fejk fårskinnsfäll, och tre rosa cylindrar som man kan ha ljus eller grus eller vad som helst i :-) massa godis kanske haha nerå. Stoppade ner 3 stora ljus iallafall. Blev ju snyggt det, den gör sig bra bredvid 3D tvn. Nu väntar jag på Patrik, ska åka förbi hos mamma och hämta lite brev sen ska det hem och lagas käk.











Hemma..

Ja, först blev det ju Sveg för att hämta upp cyklarna sen åkte vi mot Karlstad :-) Dagen efter till Gbg till Johans mc, fy fan va hojjar det stod där, har aldrig sett så många samtidigt :-) Jag blev ju sugen på en 250. Jaja, under inköpningen och försäljningen där satt vi och drack lite kaffe i Loungen också fick ju jag min efterlängtade hjälm, Patrik avbröt beställningen på den andra hjälmen för annars skulle den komma i slutet av maj :/ men denna var mkt bättre och finare enligt mig! Jag är nöjd. Vi var även på Frotiljen i trollhättan, på ett av patriks jobbplatser, det var spännande att få vara med :-) 
 Dessutom var det väldigt roligt att hälsa på johan och killarna också. Bara det att när vi skulle dit på kvällen så skjusa taxischafförn oss fel, så vi fick väl gå en kvart till Johan. Kom ju fram såklart, och det var ju skönt. Det roliga var att när han skulle hämta upp oss vid 02.00 tiden så hade han ju stått vid fel ställe igen. Så han sa att han tänkte ringa, men då insåg han ju att han själv stod vid fel adress. Vi skulle till Hagagatan, och han skjusa oss till Herrhagagatan ;P men det var ju bara lite komiskt. Det var en kanon helg iallafall, och i Göteborg var det ju sommar så klart, grönt gräs och 20+. Kul att komma hem haha.

Nu ska jag gå och sätta på kaffe, Anna är här när som helst.












Göteborg nästa...med lite stop här och där...

Ja, som jag skrev på fb så åker jag och Patrik till Göteborg imorgon för att hämta nyhojjen. Och jag längtar! :-) det blir en härlig roadtrip. Ska stanna förbi hemma hos hans föräldrar i Sveg också. Hämta upp hojjen som står där, och hans kompis hojj som ska säljas till samma köpare på bike. Kommer sova på hotell på fredagen i karlstad för att sedan åka till Gbg. Därefter ska vi tydligen stanna på IKEA för att Patriks kompis hade beställt något därifrån - och det är inte mig emot om man säger så:-) haha! Sen iallafall så åker vi till Karlstad igen och hälsar på min kära bror :-) det ska bli så kul så. På söndag åker vi hem trötta och glada och en ny hojj rikare. Och Patrik köpte en ny systemkamera igår, jätte kul ju!! Då kan jag leka med den i bilen och testa massa grejjer. Är ju inget fotoproffs precis haha, så jag får väl knappa runt på den och lära mig lite.

Idag ska jag iallafall träna med Anna - egentligen skulle jag träna ikväll men det krockar med lite annat så...det blir en ovanligt tidigt träning :-) Sen ska jag handla lite, för att på kvällen laga mat tills min baby kommer hem från jobb. THAAATS GOOD :-)

Ingen gammal bettan inte ;-)





bio..

Hej kära vänner!

Idag har det också varit en bra dag, åkte till Ewelina och umgicks med henne. Tog bussen in till stan igen och gick till Maria, för att sedan gå på bio. Vi såg på " hur många lingon finns i världen". Den var rolig och bra. Tycker det är bra att dom får komma ut mera i samhället. Tummen upp för den :-) Annars har dagen varit lugn och skön, har målat (tror att målningen börjar bli färdig)och bara myst. Nu blir det ännu mera...sen är det dags att krama om kudden och vänta in patrik blund ;-)






99 saker man måste göra innan man dör...

Nu är man nyss hemkommen från träningen, det blev ett skönt pass med tjejerna, som jag även joinade med massa kaffe idag hemma hos Anna. Nu ser jag på Erik och Mackan - jäkla roligt program. "99 saker man måste göra innan man dör" Dom har listat alla måsten man måste göra innan man dör. Bland annat simma med vithajar, köra nascar i Amerika, åka gammalt flygplan till att hoppa bungyjump. Allt dom gör verkar så roligt, sånt man själv också vill göra. Det är kanske dags att sätta sig ner någon dag och skriva ner allt man vill göra ;p? Jaja, nu väntar det mys framför tvn ensam och lite glass så är kvällen gjord! :-)





Goddagens!

Godmorgon eller goddagens folk! Just nu sitter jag och dricker kaffe och har målat lite mera på min tavla, mest småpill nu. Den är inte riktigt klar än, men inte länge kvar tills den är färdig! :-) Tavlan är stooor. Hmm funderar om man ska ut och gå om en stund, verkar kunna bli riktigt fint väder idag. Ikväll blir det lite träning iallafall med tjejerna!

Testade att hänga upp den :-)







Och gårdagen invigdes med en sommarsallad med ceasarsås. Jäkligt gott!
Nu känns det som om sommaren är nära, dock var det lite för kallt för att ätas på balkongen :)

skön helg..

Vilken härlig helg det har varit! Började helgen med att vara med flickorna och dagen efter så hade jag och Patrik en alldeles perfekt lugn skön dag. Vi gjorde en wokrätt, som var hur god som helst :-) Måste göras fler gånger, tog en lång promenad ute och gick ett varv på stan. Den kvällen såg vi även på filmen Cornelis sen efter det gick ju "familjen är värre" på tv, en rolig slappar-komedi som man kan slö kolla på.
Idag har det också varit en trevlig dag. Imorse kollade vi på superbike, moto2 och sedan motoGP. Man har ju en "hojjnörd här hemma ;P" väldigt spännande lopp faktiskt :-) Nästan alla vurpade på banan, så det kunde gå hur som helst med mycket otur. Tajt tajt och halt på banan :-) Patriks syster kom hit också med bebisen minna :-) så söt så! Blev fika och kaffe på det. Annars är man nyss hemkommen från affärn, åkte dit med Anna och Casandra - passade på att åka med. Anna är så rolig när hon handlar, går med hennes köplista och funderar å funderar...haha. Köpte även lite grejjor så man kan göra hemmagjord glass igen, då vet jag en som blir överlycklig.
Annars har det varit en skön ute-sittar-balkong dag! Vackert väder och mys, har också hunnit gå hem till pappa och hämtat hem lite gamla saker jag haft där, tex drinkblandare, flaggpunchen jag fått av kjell-åke och min renfäll som jag håller mig nära haha..

Bra start på en bra dag/kväll

Har varit en trevlig dag på stan idag denna härliga,soliga fredag. Blev en fika med Maria på stan, handlade lite mat, och köpte lite rödvin till ikväll och massa ost å kex som ska ätas upp ikväll hos Anna. Efter det drog vi hem till mig en sväng och tog ett litet glas rött och bara umgicks. Nu är man själv och väntar på att Patrik kommer hem så man kan börja med tacopajen. För att sedan fixa i ordning mig och möta upp Maria, gå till Anna och umgås där. Damn it! Ska man fuska med lchf denna helg också??? haha och tack för att huvudvärken har en gång för alla lämnat mig ;P

Måste bara visa denna trailer - såg den för någrta kvällar sen, så himla fin film. Vad kärlek kan vara olika, mycket fin och stark film.






RSS 2.0