Bra!!

Måste ju bara visa snygg hjälmen som jag fick av Patrik i födelsedagspresent. En svart/vit/rosa HJC hjälm. Bilderna nedan efter hjälmen är kläder vi ska beställa till mig.

Skinnstället- vit
Handskarna- vit
Också skorna då såklart!
Känns bra med bra säkerthet, tråkigt att åka i jeans och man ramlar av och sliter upp skinnet :)

Trevligt..

Tack allihopa för alla gratualtioner :-) jag hade en toppen dag igår, var med patrik och sen kom familjen och gratta mig. Då fika vi mina bakverk och jag öppnade lite presenter. Är jätte nöjd med presenterna och framför allt besöket och alla gratualtioner. Imorgon ska vi tjejer dricka nåt glas vin hos Anna, det blir trevligt. Kanske tar med mig glass å ;-)

Fick en liten champangeflaska av pappa, tog ett glas - av glasena som jag fick av anna :)
Margharita glas :-)

Bak och stök..

Har haft lite ont i huvudet dessa dagar, drygt. Den har besökt mig nog nu!! :) Just nu håller jag på att göra en alldeles underbar Cheescake tills imorgon som jag ska bjuda på. Blev lite smet över så nu håller jag på slickar slikepotten haha, precis så som man gjorde när man var liten. Denna gång blev det en citron/passionsfrukt cheescake. Den är inte riktigt klar, ska stå i kylen en timme nu och sen ska jag lägga över glasyren. Imorgon kommer jag att göra Cupcakes, tänkte att hallon och mint tillsammans kunde vara gott. Så, i muffinsarna blir det chokladbitar av mint, och frostingen ska vara en blandning av de vanliga (phiadelphia, florsocker m.m) och då tänkte jag även ha vitchoklad till, och hallon som topping och i blandningen. Blir nog gott, både ljus och mörk choklad. På tal om bak å mat m.m så gjorde jag goda hamburgare igår -lchf vänlig dessutom. Istället för vanligt bröd bakade jag oopsies. Hade väl lite av det vanliga, egen ketschup och guacamole. Använde även en supergod marinad för att hetta till burgarna lite, Smokey heter den. Det blir en god och rökig smak!

Just de, Vi var på bio häromdagen och såg Big Momma- sådan far sådan son. Den var rolig, jag gillar alla big momma filmerna :-)




Söndag

Vi hade det väldigt trevligt igår hos mamma :-) blev väl där till 23 nånting och sedan drog vi ungdomar in till stan. Patrik drog på Bishops arms och Anna och jag träffade våra vänner på solo och sen var jag med min älsklingstjej Alexandra. Vi drog ju såklart på G3 haha, det var roligt blev lite dans och goda drinkar. En bra hel kväll helt enkelt, och mamma blev jätte nöjd över presenterna och sällskapet.
Och förmiddagen här hemma spenderades med att kolla på Superbike

Grattis världens bästa mamma!

"Grattis lilla unge idag när du fyller år tralala" den sjöng mamma alltid när vi var små när någon av oss fyllde år, tror det är en låt av Sven Invars haha. Men idag är det min underbara mamma som fyller år! GRATTIS TILL DIG MAMMA! Det blir trevligt ikväll, ska till hon och Björn vid 6-tiden, då blir det god mat och dryck. Även Patrik och jag hade mys igår, jag gjorde kyckling till middag med baconinlindade sparrisar, currysås och lite till. Till efterrätt så åt vi min hemmagjorda glass, med lite grejjemojjer till! Det är så kul att Patrik älskar den :-) imorse frågade han om det fanns någon glass kvar, då sa jag nej den är slut, haha men sen så sa jag att det fanns kvar och då sken han upp som en sol!

14.32

Hemma nu, handlat lite och sen mötte jag upp anna och då gick vi upp på hennes jobb och tog oss en koppen kaffe :-) Nu lyssnar jag på musik och bara har den där fredagskänslan! Ser det ut som jag har klippt mig? näe det är en "ony" bild och satte upp det så det skulle se kort ut haha..va busig ja är! Just det, idag är det ju våffeldagen!! synd för Patrik och mig, men jag har iaf köpt färska jordgubbar som vi kan mumsa på!! :)

annapanna :-) det märks när du varit hemma hos oss haha...
Otroligt stora och fina gubbar :-)

Friday

God dagens folks! Idag är det fredag, yes så skönt då! Och Patrik kommer hem idag också, runt 4 tiden skulle jag tro. Så det blir nog ett glas vin ikväll och mys på det! Bara ta det lugnt, för imorgon ska vi ju till mamma på kalas :) Här är lite bilder på tavlan iallafall - vet inte om jag är klar..har gjort lite ändringar..Håller på att måla lite på en annan tavla också.

låt..

Föressten här har ni en riktigt skön låt ;) lyssna och bli go & gla...



16.51

Har varit och hälsat på Anna idag, drack kaffe/fika och bara umgicks :-) Testade lite kläder och sånna typiska tjejgrejjor ;P sen gick vi ner på stan, och jag handlade lite mat. Nu sitter man här och dricker kaffe och lyssnar på good musiic. Blev nyss färdig med disken också - slipper man gruva sig över den. Hur som helst så saknar jag min MAN! Tur att han kommer hem imorgon :-) mys! Han har varit borta hela veckan igen..stackarn ;P



idetorka..nej..

Har haft fullt upp idag - det har varit trevligt :) Just nu sitter jag med kaffe i min hand och i den andra har jag en pensel "ungefär" Faaan, har målnings problem, ändrar hela tiden och vet inte vad jag vill..Kan ju inte kalla det idetorka iallafall - samtidigt som jag ser på Kvinnors hemliga liv på 3:an.

Ego bild ;P





Inte klar....nej nej nej...





och inte klar....

Mys...

Jennifer och Anna kom förbi ikväll och hälsade på, drack kaffe och sånt :) men inte bara det, vi målade lite tillsammans också. Haha det var roligt, inte något dom har gjort sedan grundskolan. Tror att dom tyckte det var små roligt också och Anna var ju lite smått nöjd över hennes färgskissning :)


läppstift...

Morgonen började lugnt, drack kaffe och målade lite på den nya tavlan. Sen kom Anna hit i världens blåstväder, haha herregud vad det har blåst. Hur som helst så gick vi på stan en sväng, och jag köpte ett läppstift för första gången i mitt liv haha :) får se om man vågar använda det någon gång- men det var så härlig färg och Anna "tvingade mig att köpa det" Tack annapanna :) Sen gick hon till jobbet och jag gick till en affär och köpte en jätte fin sak till mamma, hon fyller år på lördag - då blir det kalas!
Ja, jag lockade håret lite i går också  :)

Böcker..

Bra books!

Måste bara se till att läsa ut the dirt snart, för den är ju så jäkla bra!

* Welcome to the jungle - Guns and roses * The dirt - Mötley crue* White line fever - Lemmy Kilmister



Låt...

Dricker kääffe och lyssnar på lite musik, kanske ska ut och gå om en liten stund får se. Eller vill du komma hit en sväng Anna haha?? :) Länge sen man hörde denna låt m Cat Stevens, hörde den i natt på radion och kom på att den var länge sen man hörde...väldigt bra låt :-)! Can`t keep it in...

Hejdå ö-sund

Nu åker vi iväg till Sveg över helgen :-) hälsar på familjen Solsten och byte av kåpor.

Ha en fortsatt trevlig helg..


gammalt....

Brist på annat så satt jag och hittade massa gamla bilder sen tiden då jag måla lite mer än vad jag gör nu ;P Väldigt roligt, vissa har man helt glömt bort medan någon ligger en nära hjärtat. På första bilden fick vi nån snabb uppgift i skolan, var och en fick olika "teman-begär" minns inte vad jag fick, men målade en räv iaf och limmade fast lite fjädrar, sen slängde jag stolen när den var klar faktiskt hehe, det var så trångt där nere i bildsalen. De andra bilderna är lite skissningar bara och nån målning. Önskade att jag var mer engagerad i skolan då haha, men det är väl sånt man tycker i efterhand. Tyckte ju att det var roligt, men kanske att jag la ner mer tid på saker och ting ;P Och nu vill/gör jag helt andra målningar än då, mer färg och kruuut!!! Ja än så länge bara zebra tavlan då hahaha...men vet vilka ideer som gömmer sig i huvudet.
Söta bambi, blev bara halvfärdig dock :(
Venus haha...
En gammal butik/gata
Ja, och de där ser ju ut som en naken kvinna hehe..
Och min stora plupptavla som min lärare tyckte jag skulle ha i skyltfönstret på stan, en okänd kvinna tog kontakt med henne och ville köpa tavlan bara så där :-) fast det inte stod till salu eller nåt. Blev jätte glad :-) och jag sålde den faktiskt!

glödlampor hit å dit...

Jaha då har karln min åkt på återträff med sina gamla kollegor och för min del blir det nog en mysig hemma kväll, får se! Man vet ju aldrig, viiips så ändrar man sig och gör nåt helt annat :-) Kom nyss hem från affärn iallafall, och där köpte jag glödlampor med "snurr" till nya lampan i köket. Är jätte nöjd över den, det blev så fint så.







Och här står hjärtats nya hojj på montering, och bara väntar på att vi ska hämta den :-)

glass å annat..

Då har älsklingen kommit hem ikväll :-) efter en hel vecka borta på jobb..Vissa förändringar blir det ju när han är borta. Nu hängde min tavla uppe på väggen som jag målat på lite under veckan. Var även och hämtade ut vårat paket på posten :-) så nu har vi den fina vita takkronan hemma. Blir att hänga upp den imorgon bitti.

Har även gjord egen glass idag! Den blev god, Patrik sa att han älskar att komma hem och själv tycker jag det är bra med en testkanin ;-)  Härlig blandning i glassen iaf - Pistagenötter och 75% mörk choklad. Har även en annan hemma gjord glass som jag gjorde i veckan, den får vi ta imorgon! blåbärsglass.

Här är lite bilder ;-)












Skön dag..

Det har varit en skön dag. en hel dag på isen med Anna, Casandra+Lady och Malin. Mycket roligt var hade vi det. Kom fram till att det är väldigt underhållande där och man får se allt möjligt med dylika saker :-) Efter det åkte jag på badhuset och badade och bastade. Vi var med på en "Aufguss" i bastun, heter det så? Hur som helst, väääldigt varmt var det. Och hon som jobbar där stod och hällde på mer vatten på stenarna och la på doftoljor för att sedan vifta runt med handuken, då blev det ännu varmare. Jo jag förstår att det är det som är meningen med det :-) Och det var jätte skönt! så skönt att vi nästan missade bussen hem hehe...

Nu är jag helt färdig känner jag haha, ska lägga mig om en stund. Ska upp tidigt imorgon och fixa massa saker.

Ha en trevlig kväll :-)



isen idag..

Morgon började bra. Vaknade tidigt och klev upp och hämtade en kopp kaffe att ha med mig tillbaka till sängen, sen slog jag på tvn där och satt toch tittade på ett avsnitt av Ullared. Klev upp gjorde frukost, ägg och bacon så klart sen duschade. Nu ska man snart göra en liten picknik och ta med sig ut på isen med de andra tjejerna. Det blir mysigt, är så fint väder idag också. Sen ikväll blir det badhuset igen :-) relexa, simma, relaxa, simma haha.




Syskon/bror

Tänkte ägna en sida var åt mina syskon, Johan och Anna. Bara för att dom är världens bästa syskon! Jag börjar med Johan för att han är älst av oss :-) Johan - jag är så stolt över dig! Du är den bästa storebror man kan tänka sig, beskyddande, hjälper alltid till när man behöver hjälp, humoristiskt, snäll, otroligt duktig på din sport och ja - du är helt enkelt bäst! Tog nån bild från mig själv, och snodde några av dina vänner/flickvän.






DU VANN, FICK PRIS FÖR SVERIGES BÄSTA LINEBACKER :-)



EN LITEN DEL AV LANDSLAGET








EN SUDDIG BILD JAG TOG NÄR VI SÅG MATCHEN I KARLSTAD,
DU BLEV MATCHENS BÄSTA SPELARE...



GULD TILL CARLSTAD CRUSADERS!!! LYCKA



HÄR VAR DU INTE GAMMAL "LILLSKIT" 15-16 ÅR?? SNACKA OM OLDSCHOOL HAHA...



DU OCH DIN FINA FLICKVÄN THERESE...



UPPVAKTAD AV DINA VÄNNER PÅ DIN FÖDELSEDAG...SPIDERMAN HAHA



HAAHA..BOND FEST



"NÄR MAN FÅR VARA SJÄLV FÖR EN STUND"




ÄLSKAR DIG!





Målning/mys/film

Har nyss suttit och skrattat åt solsidan :-) har lust att ruska om Ove Sundberg haha. Jäkla störigt att det är störningar hela tiden på tv4 idag, vet inte vad det beror på riktigt. Men hur som helst så funkar kanal5 finfint! En klassiker där ikväll, Pretty woman. Den kan man ju se hundra gånger om innan man blir less. Tycker att det är en fin film. Man blir glad av den! Och självklart ska jag äta nudlar ikväll till det, bara för att det är så jädrans gott! Fuskar lite då med lchf, får trösta mig med att det är söndag eller nåt ;) Och patrik åkte vid 16.00 idag till flyget. Han ska jobba borta tills på torsdag, alltid lika kul när baby kommer hem igen, under tiden får jag pyssla på här hemma :)

Har målat lite ikväll också, har inte kommit så långt men det men det börjar ju iaf arta sig. Syns säkert inte vad de ska föreställa, och det är väl bra det ;P visar när den börjar bli färdig..


göölv

Nu har vi kommit fram till att vi vill/ska byta golv i hela lägenheten. Vi båda är less på det laminat golv som ligger nu. Har varit och kollar runt, xl bygg m.m. Har hittat ett golv vi båda gillar väldigt mycket. Det är ett charmigt, gammeldags golv, ser mkt mer personligt ut - mysssgolv. Vi tog med oss ett exempel hem, så att vi kan känna efter om det är de rätta golvet vi vill ha :-) Här är lite bilder på det nya iallafall mot det gamla golvet.







Här är en bra exempelbild, men då är detta mer grå-rustik. Vårat är mer åt det bruna hållet.

chokladmousee

Gjorde en god LCHF chokladmousse igår, jam jam..med varma hallon och grädde. Hade i lite Sukrin så det smakar lite mer sött, sen gör ju hallona sitt också. Hällde ner lite Baileys också, är det fusk kanske?? tänkte det är ju lite socker i de, men shit the same. Det var gott!

Tog några foton från balkongen igår, himlen var så underbart vacker! och den ändrade sig så snabbt i mönster och färg.

16.23

Har varit hos Anna på kaffe imorse, sen kom tessan förbi också. Gick på stan en sväng efter det, och nu är man hemma! och dricker återigen kaffe, hade slut imorse ;-) Om en liten stund tar jag bussen till storsjöbadet och plurrar lite med en tjej som jag är kontaktperson till, det blir trevligt. Simma lite längd och relaxa.




Little fockers...

Näe nu blir det film som gäller och mys :-) Tänkte se Little fockers med Ben stiller. Tror den är jätte roligt, får se om anna kanske kommer förbi efter hon arbetat. Såg nu på nyheterna att dollarn ligger på 6.35...Hoppas att den fortsätter så eller lyckligtvis går ner ännu mera. Ska växla in pengarna vid nåt bra tillfälle till dollar.


king of food..

Gillar verkligen min bok " Jamies Amerika" Spännande recept, fantastiska foton och superläcker form! - lika hungrig som man blir på hans mat, lika sugen blir man på boken. 

Väldigt blandat med recept, allt från vattenmelonsallad till ölgrillad kyckling. Han har rest runt i Amerika och tagit deras traditionella rätter. Tex, Vilda västern, Arizona och Indiana m.m

Det finns så mycket att läsa i boken, om alla människor han stöter på, kulturer m.m. Har fotat lite ur boken, killen med tatueringarna bakar bröd, och de kallar sig för Homeboy Bakery. Ligger i Los Angeles. De har ett bageri för f.d kriminella, som ska hålla sig borta från gatorna. Det är bara ett exempel på massa roliga och intressanta människor och matställen.

Jamie är bara för bra :-) denna bok för 249:-


















12.48

En bild på mig och min fina tjej på solo i fredags. Nedan är det födelsedagsbarnet Jessica och Emma.
Nog om det, har nyss duschat, druckit kaffe och snart ska jag till Anna. Mamma kommer dit också, då får man umgås alla tre :) Fint väder idag, och det betyder att även jag strålar.






Hemma hos lillasyster...

Vart mkt mat handlat, och mkt bärande av säng och allt som ska vara i ett hem. Tur vi hade pappa, så vi kunde lasta in sakerna i hans och Kjells firmabil. Åkte också till Jennifer på körfältet, anna skulle få låna hennes tv så länge. Passade på att ta några foton, även om det är långt ifrån klart hemma hos Anna. Ända synda hemma hos henne, som hon också tycker är det blåa tapeterna, men det kanske går att måla om nångång i framtiden :) nemas problemas! Och hon har ett riktigt momma-skafferi haha, gammal vaxduk på hyllorna. Precis som det är i ett gammalt hus. Sött och charmigt på nåt sätt, och golvet lutar lite åt olika håll - det är också mysigt. Konstigt nog..



 















ute...

Igår var vi ute på isen, såg lite av hockeymatchen, men inte så mkt. Det blåste som bara den, gled med vinden på isen haha. På kvällen tog vi en promenad till anna och hennes nya lägenhet. Väldigt mysig en :) charmigt litet hus. Nu har vi sett vasaloppet jag och Patrik. Och jag tänkte följa med anna och handla lite mat, och fixa lite i hennes lägenhet. Hon och pappa håller på att flytta in lite möbler där just nu.

-Bilder från gårdagen












kalas...

Har hunnit en sväng på stan, på bolaget och köpt en toningsfärg. Nu sitter jag här med min kompis mrs. Kaffe. Idga fyller Jessica år, så då ska vi ett gäng tjejer till henne på Valla för att fira henne. Det blir nog rooligt ;) Får se om jag följer med till Solo senare på kvällen. Ska höra vad min man hade tänkt göra ikväll också.


Terry evans-seans

Jojojo, just det! Ikväll ska jag, alexandra, mamma och några till gå och se på Terry Evans på gamla teatern. Han har en stor seans där ikväll, 19.00-21.45. Har hört att det ska vara spännade och intressant hela tiden, och att man inte tröttnar. Det tror jag också, det kommer nog både bli lite knasigt men endå spännande :) Har aldrig varit på en seans förut. Han kanske träffar på momma, så jag kan få chans att hälsa till henne he he :) Om det var så lätt.

Kopierade en bit av texten om honom själv.

Allteftersom Terrys arbete utvecklades insåg han snart att andekontakterna hade mycket mer att erbjuda än att bara bevisa den mänskliga själens fortsatta existens. Våra andliga motsvarigheter erbjuder oss faktiskt speglar som reflekterar vår egen inre potential. De erbjuder oss ovärderliga nycklar som kan hjälpa oss lösa svåra situationer eller problem i vardagslivet, samt glädjen att återförenas med våra nära och kära.

Den tidiga spiritualistiska undervisningen tillhandahöll en fast grund för Terrys egen personliga utveckling. Den gav oändliga möjligheter att använda potential som legat dold. I och med att han erkänner och använder denna inre resurs fortsätter hans arbete med mediumskap och relaterad undervisning att utvecklas.


Korvmacka o kaffe...

Skön dag igår på isen, anna och jag hade med oss korvmacka och kaffe med grädde. Smaskens! Idag är det inte lika bra väder tyvärr, lite blåsigt och gråmulet. Men vet, att till helgen blir det kanon bra väder. Då blir det att gå ner till isen igen och se på hockey, Ulf Dahlen och gänget.












Sol igen..

Imorse åkte Patrik till Järfälla för att jobba, men han kommer hem redan imorgon kväll :) Får se vad man ska hitta på för god mat då. Tänk att det är strålande sooool idag med?? :) det här är vi Östersundsbor inte van vid haha, bara för att det har varit kallt och grått så länge. Har inte bestämmt mig än vad jag ska hitta på idag, men ska ut iallafall. Just nu dricker jag kaffe. Gissar på att anna kommer förbi sen innan hon börjar jobba. Igår gick jag en sväng med mamsen på stan iallafall, så dit vill jag inte :) tror hon gick in i alla klädaffärer som finns (klänning till helgen var målet) och jag var hungrig som bara den. Ingen bra kombination av oss hahaha...Va jobbigt det är att gå i många affärer och varmt är det...puuuh!!




             Patrik, synd bara att jag satte på mina band ;)


RSS 2.0