din tur...

Haha den här rockar ju! ;)


Go`morn

Godmorn! :) Dricker lite kaffe och väntar på att Anna ska komma och hälsa på och umgås lite. Undrar om hon vill träna ikväll?? Det ska jag göra iallafall - fit for fight eller hur! Också ska jag hitta ett nyttigt matrecept med cappelli (dinkelpasta) Johan som tipsade mig om det, dom ska ju vara så goda. Kanske tonfisk, paprika och turkiskyougurt till?



17.27

Siiter och väntar på patrik, han står i duschen just nu. Medans jag väntar på honom så lägger jag upp några söta bilder på han som jag hittade. MY BABY





Hej svejs!

17.11

Så här såg gårdagen ut.. t o.m Ronja fick vara med. Angelica kom förbi på lite vin. Sen blev det g3. Dricker lite kaffe nu och samtidigt vrålar magen efter mat. Blir till att äta på eastern ikväll. Sen får man ju inte missa solsidan ikväll heller!! ;)









stan...

Idag gjorde vi stan, först luchade vi och sen var vi på jakt efter en kameraväska. Hittade en i bra storlek på clas ohlsson, fanns en lika dan på expert men där var den 200 :-dyrare. Kan väl kalla den för ett bra fynd :) Tack Patrik för väskan...efter det gick vi på The Rock och tog oss en kall öl. Nu är vi hemma, spela lite Gran turismo. Patrik vill att jag ska testa hans formula 1-gran turismo bil haha :) HEJ PÅ RE!




s1800

Igår kom min kamera som jag köpte på pixmania!!! Den heter S1800 och man kan säga att det är en liten systemkamera, just för att den har ett stort objektiv, den zoomar 18x. Är absolut nöjd över den, så stor skillnad på den nya och den gamla som jag hade. Patrik och jag lekte lite med den igår. Testade från olika vinklar, zoom och färger. Tror att jag ska göra en canvas tavla av första bilden, tycker den är härlig, och att man inte riktigt vet vad den ska föreställa - lite abstrakt måste jag ju säga ;)

Här är lite bilder av de jag tog ;)





  




friday night light...

Fredag kväll..vi gjorde tacos sen tog vi oss ett väl förtjänat glas rött vin...nu tittar vi lite på nitro circus och lyssnar på lite musik. Det är skönt att bara vara hemma ibland också :) Lindemans är ett bra vin. Passar både till mat så som sällskapsvin. ADJÖSS!






rideicon...

Vad tycker ni om dessa? kläderna är ifrån ride icon. Jag tycker mc-jackorna är skit snygga, bra material och "säkert" bekväma :) Har ju tyvärr inte testat ännu..får bli mer mot våren. För innan dess måste jag ha nya mc kläder. Nu använder jag bara hjälm, ryggskydd, jeans, hoodie och handskar ibland när jag åker med patrik. Jag är ju noga med säkerheten också så klart :) och då känns det bättre med nåt i skinn/läder...slitstarkt och bra. R I har även hjälmar i rosa och handskar, men det känns lite väl ;P haha! men rätt sött ändå. Får fråga Patrik, menar han är ju kille och vet mera än mig. Men handskar är nästan ett måste, ibland känns det som man nästan kan flyga av cykeln för att händerna glider isär när man kör snabbt, medan man håller om han runt magen. Då vill man ha ett fast och bra grepp ;P







Den blåa skinnjackan är snygg och verkar skön, jag som älskar blått. Medan rosa är real girlpower ;) men hellre blå tror jag..får klura...

ikea...

Jag vill ha en sitt-puff! Tycker dom är grymt fina, speciellt denna i kotyg från IKEA. Taklamporna är också snygga och rena. Min kompis berättade att maskrosblomman är väldigt stor, haha så jag vet inte om jag kan ha den i köket. Blir inte snyggt om man har för stort i ett förlitet utrymme. Men däremot skulle nog den moderna kristallkronan passa in. Måste åka på IKEA snart..vill inhandla lite sommarkuddar till vardagsrummet och sittkuddar till balkongen. Jag vill ha lite colour explosion till sommarn. I vår/sommar ska det vara mycket färg! men det bestämmer man självklart själv. Jag gillar mycket vitt, och sen att tillsätta färg-enkelt att byta ut också.

HEEREEEEEEEE WEEEE COMEEEEEE.....KAFFE SARA? - JA TACK





Sittdyna till balkong stolarna...


kaffe kaffe å kaffe..

Urrrk! Vad jag tycker att det är tråkigt när det är grått ute, ingen sol finns framme och man vill inte ens ut och promenera. Men då finns det ju lite man kan göra hemma som tur är :) Har vikt lite kläder, har en ful vana att bara kasta in kläderna när jag inte känner att jag "hinner" vika ;P så då blir det lite efterarbete då och då.
Men snart blir det soffan en liten stund, och 1 eller 20 koppar kaffe..haha..(vi sov dåligt inatt) Blir nog väldigt lugnt ikväll, film och kanske ett glas rött.




en doft av sommar

Som rubriken lyder..längtar hur mycket som helst till sommaren, att bara ta fram min nybakta, söta  jordgubbstårta med ut på balkongen. Sitta där och mumsa medan man solar och bara njuter! Bara jag ser en tårta känner jag doften av sommar ;P speciellet med färska jordgubbar på.

Hittade ett fint kakfat i lantlig stil på countrybymail, går att fixa en sådan själv och det ska jag göra!  tänk vad passande att lägga upp en tårta på den! ;)

 


löpning

Nu har jag och tjejerna hård tränat! känner mig riktigt nöjd faktiskt och avslappnad. Äter en god fruktsallad nu som ett bra avslut på denna fullspäckade dag... :)

Tränade följande:

Promenera på löpband (uppvärmning)

Löpning ca. 35 min

Cross training (highland)

Styrketräning så som mage, rumpa och rygg.

Resten får jag träna nästa gång, kan inte träna alla muskler på samma gång heller ;P






riiipcuurrls..

Nu är man hemma från fikat hos alexandra. Det var kul att se hur hon hade det i sin nya lägenhet, ljust och snyggt och mycket rosa/lila.

Jag och casandra halkade in på skidaffären vid hörnet i stan, har varit på jakt efter ett par täckbyxor och nu hittade jag ett par jätte fina. Det är väl dax att ha ett par täckisar nu när man snart ska ge sig ut på isen och vara till fjälls. De är på 40% rabatt, måste ha! Imorgon går jag nog och köper dom kankse....rip curls täckisar som är liiila ;) och i härligt material förstås, rumpan får ju inte frysa i dessa tider. På bilden ser dom blå ut men dom är i lila.



 


ktm breakfast...

Anna och jag vaknade att vi var jätte hungriga så vi började genast att sätta på kaffe och stoppade in toastbrödet i älsklings brödrost som han fick av mig, Jätte roligt att brödrosten trycker in KTM i brödet. Häftigt och den matchar bra tillsammans med hans motorcykel oxå.

Vad ska man hitta på idag?? tror att vi ska gå till Alexandra på lite saft och bullar ;) 





Gnatt..



Det blev en lugn kväll på solo ikväll, tog med mig anna hem till mig å patrik så nu ligger vi i sängen och ska sova. GODNATT!

Home...

Idag känner jag mig duktig, jag har städat (inte så jobbigt) bland annat dammsugit och det är det värsta jag gör i städväg. Kan bli så less bara för att det är så jobbigt att ta fram den ur den lilla skrubben, klumpigt helt enkelt. Men det måste ju såklart göras, och egentligen är det bara en löjliggrejj att jag tycker det ska vara så "jobbigt". Efter städningen och massa koppar med kaffe så gick jag ut i fin vädret över till frösön och sen tillbaka till stan igen.

Har en jätte bra App på min iphone som heter "run keeper". Man kan välja vilken aktivitet man ska uföra, tex promenera. Den tar både tid och räknar hur långt man gått. Sen sparar den alla promenader så man kan se tillbaka vart man gått och hur långt.

Bjöd även hem Anna och mammsen på middag idag. Det blev pasta med kantarell&cognac sås tillsammans med bacon, tomat och paprika. Strödde på lite rivenost och till maten åt vi varma baguetter. Mums säger jag bara! Gott och enkelt. Min pojkän var inte med tyvärr, han är borta och jobbar hela veckan för dom har nattflygning. Saknar min älskling men på fredag kommer han hem.

Anna och casandra är på besök så nu ska jag avsluta skrivandet.

Utsikten från min och älsklings balkong mot gustavsbergsbacken så vackert!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0