13.39

Freeeedaaaag! Ska handla lite och städa så det är fint! Kan det bli bättre? Ja, för min Patrik kommer hem idag. Egentligen skulle han komma hem med 19.00 planet men det blev istället 16.00 och det är ju ännu bättre! Alltid lika glad när han kommer hem igen.

Älskar dig Patrik Solsten...








17.36

Happ! Nu har Anna anlänt :-) och marängerna är klara!! Önskar bara att dom var lite "toppigare" men jag får ta det! Var ju trots allt år och dar sen jag bakade maränger. Och jag fick godkänt av Anna :-) Ikväll blir det glass och choklad-maränger iallafall. Lite ska man väl få fuska på vardagarna...eller ofta.

Precis som de ska va! - fast ;)

 








maränger..

Igår kväll hade jag Therese och Anna på besök här, vi åt lite gott och såg på bonde söker fru och bröstcanser-galan.
Hände inte så mycket mera den dagen förutom utbildningen på dagen :) och skönt var ju de! Idag har jag varit på stan med Anna och shoppat lite nya kläder. Det var 30% på cubus, så jag hittade en söt vit tunika där m.m.

Nu sitter jag här och skriver, under tiden som Ms. KitchenAid arbetar för fullt ;) håller på att göra jätte maränger med choklad och nötter i. Hälften hälften kan man säga :) Får väl se hur dom blir när de är klara. Några är i ugnen redan nu.





13.12

Kul att allt man skrev försvann, Explorer stängdes ner. I eftermiddag åker vi till Sveg..Patriks pappa har fyllt 60 år, så vi ska fira det över en middag eller något :) sen ska jag även följa med på älgjakt i två dagar. Får ju hoppas det blir någon älg. För övrigt måste jag tipsa er om Zookeeper, satan vad rolig den var. Vi har nog inte skrattat så mycket på länge! En riktig feel-good film. Ett av de roliga sakerna är att djuren har också familjeproblem/realtionsproblem som vi, det gör att man får sig ett extra skratt. Plus att de talar också hehe...Jag gillar gorillan! Nu ska jag på affärn, ska köpa baguetter så jag kan göra smarriga mackor tills vi sitter på älgpasset! Trevlig helg på er!


18.50

Har målat idag och tvättat kläder! Gud så skönt att tvätta då det inte är ett helt berg av kläder. Har ju så klart varit med syrran hela dagen. Hon fick också vara lite kreativ idag - gillart! ;-) Annars har vi även fikat på stan med Maria. Nu väntar jag på att älskling ska komma hem med flyget så ska jag börja med maten, och sedan tänkte vi se Zookeeper, tydligen en rolig film! Maria pratade om en gorilla som beställer öl i baren hmmm...:) Föresten tänkte jag lägga upp lite bilder på målningarna mina. Men den första personen att få se är min kusin! som beställt en tavla av mig :-)! Annars lägger jag upp den nya andra.






only if you run

Igår var Annna och Maria här och vi hade myskväll framför tvn. Tror att vi har inlett en viss tradition. På tisdagar ses vi här, ser på Desperate Houswives, karatefylla, och outsiders. Igår gjorde jag även kantarell toast, som vi smockade i oss. Anna sov över här, istället för att gå hem till sig själv. Det är så mysigt att ha syrran här :-) Vi hittar på saker att göra, och gör varann sällskap.Skönt att ha en syster till bästa kompis. Det är ju lite tomt här annars när Patrik jobbar :-D


Söndagsmys

Söndagen är här, man får väl försöka göra det så mysig som möjligt! :-) Idag köpte jag lite fina ljusstakar på Åhlens, passade bra in i vardagsrummet, och är i samma färg som min ljustake som ska föreställa en döskalle från kosta boda. Tog några bilder med mobiltelefonen, dom blev inte så bra, mest suddigt. Ska även inviga vår kitchenAid ikväll! Jag kommer att göra vanliga hederliga kanelbullar! Ojoj vad vi ska gotta ikväll med nybakta bullar och mjölk!








18.29

Hej!

Utbildningen idag gick bara bra! Fortfarande lika roligt och intressant. Skönt med ett socialt liv på dagarna, då jag gillar att babbla på ;) Nu har vi här hemma nyss ätit mys middag och man känner sig lite uppsvullen när man äter mycket och gott. Så det blir soffläge en liten stund nu, och sedan ska vi ut och gå i höstvädret! Det är mycket roliga program på måndagar. Så det blir tv sedan, och äta kantarell toast! Har ni testat det? Vi älskar det!! fråga om recept om ni är sugna, det är busenkelt :-) men det går ju att googla också. Alla recept är nästan lika dana så.

Imorgon blir det nog myskväll med Anna och Maria. Tänkte kolla om man har någon bra film hemma. Det är ju verkligen mycket mys denna årstid. Det gillar jag!

Värme och bad är ju iofs inte heller helt fel ;-)



I feel good

Goddag mitt herrskap!

Idag är det fredag, så himla härligt! Få tillbringa en hel helg med min älskling, skönt då han har varit borta så mycket på både de ena och det andra. Det kan vara bra och skönt att vara borta från varandra ibland, man behöver egen tid också. Men denna månad har det varit lite för mycket, så nu är man glad att han är hemma i Sverige igen. Det är så skönt att ha en man älskar hemma, och prata med. Vad tycker ni är viktigt i ett förhållande? Själv så tycker jag att kommunicera/prata är super viktigt! Det är något jag måste ha! Bristande kommunikation kan leda till massa hemska saker hehe, men det är faktiskt viktigt att prata om hur man mår, och känner sig. Förut var jag jätte dålig på att prata om känslor, och ville hellre ha det inom mig. Men sen fick jag lära mig av en viss person (som alltid diskuterade) att allt blir så mycket lättare, och man slipper missförstånd och spänning. Tex med en pojkvän/flickvän - så tack! Du hade såå rätt. Nu har jag inte denna lilla artikel uppe för att jag använder dom knepena jämt och sitter och läser - inte alls, men det står bra saker om man skulle bråka eller nåt :-)) Läste nåt på internet som låter rimligt :

De farligaste hoten mot ett förhållande

  • Bristande kommunikation
    Att prata förbi varandra kan leda till många missförstånd. Försök att ta dig tid att berätta hur du mår och vad du verkligen känner. Kom ihåg att ingen kan läsa någon annans tankar.
  • Uppoffring
    Många känner att de uppoffrar sig för den andra partnern. Tänk igenom vem du egentligen offrar dig för, dig själv eller någon annan. Vet din partner om att du gör saker för henne eller honom som du inte vill?
  • Tristess och leda
    Försök hitta en balans mellan att göra saker tillsammans och att utveckla egna intressen. Ta ledigt från vardagen ibland och gör någonting nytt. Eller ta ledigt från jobbet och gör något trevligt tillsammans, som att gå ut och fika eller göra en utflykt till en vacker plats.
  • Att ta varandra för givet
    Berätta för din partner att du fortfarande älskar honom eller henne och att du fortfarande är glad över att det blev ni två. Många glömmer bort att visa sina känslor och tar för givet att den andra personen ska vara medveten om dem ändå. Kärleksförklaringar kan vi aldrig få för mycket av.

Nu är Anna här, vi håller på att tvätta kläder. Hon har ju ingen tvättstuga hemma hos henne, så då tjuvlånar hon den här :-) Just det, igår köpte jag en jordglob - dom är så läckra!!

Nu ni!!! kan ni läsa...

Long time no see!

Nu var det länge sedan jag bloggade. Det brukar kunna komma sådana perioder då man känner att man inte har tid. Och jag bloggar helt enkelt när jag känner för det. Nu sitter jag hemma och kom att tänka på min blogg och med hjälp av påminnelser att jag faktiskt har en blogg :-)

Idag är jag ledig! Jag har börjat att gå en utbildning som strecker sig över en period på 16-22 veckor. Utbildningen heter personligasssistent, men i utbildningen ingår även annan omvårdnad också. Jag tycker faktiskt att det är jätte kul att få plugga lite igen, det är spännande, roligt folk, Så allt känns bara bra. Dessutom kan jag extra jobba under tiden om jag vill.

Ikväll tänkte jag och några tjejer gå ut och äta på Bishop Arms, ska bli så himla gott! Och imorgon är det helg. Jag tror det kommer bli en lugn helg med hög mysfaktor - godmat och snacks!






RSS 2.0