Midsommarn

Ciao!

Det är så mycket roligt som händer under sommaren så man har knappt tid att skriva, men nu har jag det och det är små skönt det med att få skriva av sig lite.

Hoppas er midsommar var fin fint! Det var min iallafall, mat hos patriks föräldrar i Sveg sen åkte vi på fest hos hans vänner. Väldigt trevligt och roligt, efter det drog vi till "folketshus" där det bjuds på dans, band och öl! Ja, vi hade det ganska tur med vädret också. Dagen innan total spöregnade det. Kändes inte så lockande då att ha klänning och vara ute. På söndagen åkte vi till Tännäs till Patrik stuga. Jag, Daniel och Patrik klippte gräs och trimma. Blev ju tok bra det! Nog om det, ikväll ska vi åka till faster & Arne igen :-))! Grilla och ta nån öl. Kanske hoppa i sjön och bada?? hmm får se.

Patriks pappa, Hans syster Carro och sötnöten Minna :-)


Patriks lillebror Daniel och Mira



Hemma hos wibba, dricker vin och spelar wii :-)





Tina och Maggie :-)











MEAT..

Lägger upp denna också (när man endå är i farten) haha den är ju lite små rolig..nästan det enda hundarna tänker på?? KÖTT...


18.10

Klev upp tidigt imorse, för en bra sak. Jag var barnvakt åt Carro ( Patriks syster) och Mattias Bebis Minna på 5 månader. Huuur söt som helst, hon låg fällen på golvet med lite kuddar så lungt och duktigt. Höll på med sina leksaker, sen skulle jag bara gå in till köket för att ta kaffe, och vips så har hon vänt sig! :-) dom är snabba dom små...Carro sa att hon nyss lärt sig det. Sen efter ett tag kom hon för att hämta minna, Men först paj och kaffe såklart! hehe.

Nu väntar jag på att Patrik ska komma hem med flyget, så kan jag börja att tillaga maten. Det blir en god sallad och fläskfile med mera. Gött! Är svin hungrig redan nu :-)

Btw, sitter och tittar på hus. Det här huset är väl inte så fy skam??




13.24

Ikväll/eftermiddag skulle tydligen solen dyka upp lite franna, jag Jennifer & Anna ska väl kanske knalla iväg till marite, för ett glas vin och kanske någon mat :-)

En jäkla skön låt...



Fatet...

Nu är fatet mitt hemma och fått sin plats :-) Ser ut som zebra mönster, samtidigt som det ser ut som ett löv..

Före bränningen med glasyr & mönster:



Efter bränningen:




Bra helg!

Full rulle hela helgen, har varit väldigt trevligt. All från trav-fest till IKEA. Vart ju lite saker därifrån iallafall, alltid roligt med lite nytt hemma. Nu är jag nöjd, köpte en ledbelysning också, som jag satte bakom tvn. Blev ju kanon det. Köpte 2 st hyllor också, men dom har vi inte satt upp ännu. Det kommer sen ;) Då ska jag ha mina prydnadsaker där. Pappa kommer om ett tag också, (missade rakubränningen igår) hos faster, då jag hade lovat mamma att följa med på v75. Så då får jag se mitt fat :-))) Kan ju se ut hur som helst det, satt hemma hos dom i fredags med maskeringstejpen i några timmar iaf, så den var redo för bränningen sen på lördagen. SPÄNNANDE.

Här kommer iaf lite bilder från varsdagsrummet...







Fint väder...

Har vi haft idag iallafall, med endast lite åska. Annars har det varit soligt och fint! :-) Har varit med Ewelina idag, sen vid 19.30 kom Patrik hem. Då gjorde vi varma mackor och åt och efter det åkte vi och laste på hojjen på släpet. Vi åker till sundsvall imorgon för att serva den, och då kan vi även passa på att åka till IKEA. Yeees!!! Tänker Anna och jag. Men patrik får lida lite där inne han oxå ;) Min målning blev klar idag. Målade en tolkning av min favvo designer och konstnär - Ulrica hydman Vallien. Målade av rätt mycket (målar aldrig av) haha, men ändrade till mina favorit färger istället och la dit lite andra figurer m.m. Den sitter uppe på väggen nu faktiskt :-) Oskuld heter den. Är 60x60 cm. Har alltid velat haft ulrica tavla, men min egna duger bra då hennes kostar en förmögenhet ;P


Hennes:



Min utan blixt:



Min med blixt:




Åska å dunder...

Bjud hit mamma och Anna på middag idag, blev fläskfile, pommes, tillsammans med massa goda såser, sommar sallad, och så får man ju inte glömma persiljesmöret på köttet, satan va gott det är.

När mamma åkte hem var Anna Panna kvar här, sen kom Jennifer också..dom var här hela kvällen. Det åskade ju som tusan, aldrig vart med om så här mkt åska tror jag. Rätt roligt och mysigt, vi tände upp lite ljus osv.,Tog lite kort plus filmade. Det är ju såå spännande sånna här saker. Så vi tittade på åskan och åt glass. Klockan 21 kunde vi inte vänta längre på att ha tvn stängd, så då satte vi på Desperate Houswife. När dom gick hem vid 22 så fortsatte jag lite på min målning och kollade på american idol. Lägger upp en bild på den imorgon kanske :-) om den är klar vill säga.








19.00

Vilken underbar helg! ( lill-semester) Har gjort massa mysiga, roliga saker. Först på fredagen var vi några tjejer här,  blev man bjuden till Marite, så vi gick det vid 7-snåret.  Det vart födelsekalas som en kille hade. Hur kul som helst, mycket skumpa/öl/jordgubbar serverade på våra bord. Det tackar man inte nej till. Har blivit lite hojj åkning också. Idag har vi varit hos Faster och Arne hela dagen. Jag och Lisbeth (pappas tjej) har fått hålla på keramik där, jag gjorde ett uppläggningsfat. Om en vecka eller så ska den glaseras sen är det dax för raku bränningen. Ger ett spräkligt motiv, innan det ska jag först använda mig av maskeringstejp och göra zebra mönster. Blir spännande, för under en rakubränning kan det bli hur som helst. Det var också så skönt att få jobba ute i solen hos dom, och inte inne i källarn ;P Jag har även varit hundvakt i helgen, åt världens sötaste hund Doris. Sov mellan oss hela natten, sen blev man väckt av en massa pussar. Men hon är ändå lite morgontrött ;) Kanske den absolut goaste hunden...fislisan min.

16.17

Och inte bara det att smyckena kom, efter vi hade varit och handlat så ringde transport firman som har våra hojj tillbehör, åkte och hämta dom. Patriks nya Ben Spies hjälm - skit snygg och mina nya handskar. Satt ju som en smäck på mina händer. Fortsätta att städa lite, medan man lyssnar på Bandit Rock (Volbeat just nu) Gillart!, sen ta ett glas rött.







Skickade massa mms bilder en dag till hjärtat, tränade mina miner. Kan fortfarande inte göra hans miner.

Friday....

Godmorgon folk eller goddagens! Har nyss smockat i oss rostade mackor med mango marmelad på, men visst är det gott. Gott som fanken. Snart kommer väl Anna över hit på lunch också :-) Sen ska vi åka och handla lite, vin, mat och så jag kan baka en paj. Får besök av Susanne idag. Var ett bra tag sen vi sågs, så det ska bli kanon trevligt! Efter det, ska jag träffa Alexandra. Bjudna till Marite ikväll, där det bjuds på bubbel och massa jordgubbar m.m. haha. Senare under kvällen när det är öppet inträde så då kommer Patrik, syster och lite andra vänner. Det blir ju as bra det. Lite molnigt nu, men det skulle bli sol och varmt ikväll, så vi får väl hoppas att det håller i sig. Lägger upp lite bilder - Igår åt vi ostfondue och doppade bröd i det, mums va gott det var. Men varning, man blir mätt snabbt. Och idag kom mina söta Thomas Sabo smycken in här i brevinkastet :-) Ett stycke Converse sko med vingar, ett klarrött äpple, och en trollslända. Så söta...








RSS 2.0