23.36

Helvete vad det blåser ute nu!! Haha, och lilla Anna ringde mig för en stund sedan. Hon kunde inte sova, och det kan man väl förstå i hennes lilla hus. Det är som att taket är på väg upp till det "blå"...
Jaja, själv ser jag på hälsoresan som en medicin mot blåsten :-)!

20.57

Hade diskussions provet idag på utb, och det gick kanon bra! Känns skönt att ha det gjort nu! :-) Har nyss kommit hem från mamma. Anna och jag var där på julfika. Fick även lite kläder av mamma också, gillade den gröna tröjan! så nu har man fyllt på garderoben här hemma :-) Ikväll ska jag försöka städa lite och måla på tavlan som min andra kusin har beställt.

Ha en trevlig kväll mina vänner!


20.16

Utbildningen gick bra idag med, fick tillbaka mitt skrivblock med feedback! Blev så glad över sådana positiva kommentarer från utbildningsläraren. Det gör att man till nästa gång vill göra ännu bättre ifrån sig! :-) Kommer att gå hela veckan på utbildningen förutom fredag. På torsdag har vi HLR utbildning hela dagen, det är så nyttigt att kunna det om en olycka uppstår och bra att ha det som certifikat när man söker arbete. 

Nu sitter jag i soffan och ser på "pengarna på bordet" vill hellre mysa med min Patrik, men han kommer hem på torsdag och jag har fullt upp i veckan endåså. Vi kommer iaf ha en trevlig helg tillsammans nere i Karlstad! Får se om Patrik har köpt nya bilen då, antagligen på fredag....men jag hoppas att vi kommer iväg i skaplig tid iallafall :-)  



första advent

Haft en super bra helg! På fredag hade vi syskonkväll ute i byskogen hos Therese. Åt god mat, drack vin och hade det allmänt gött! Efter det tog vi taxi hit, förfestade lite innan krogen.

På lördagen tog jag det lugnt bara. Gick upp till Anna och fick mig tacos som middag! mumms! Perfekt lördags-slappar-mat. Patrik skulle komma hem på söndagen, men överaskade mig och kom hem på lördag kväll istället! Kom hem precis när "så mycket bättre" slutade. Vi såg film och myste. Jag valde filmen "the help" riktigt bra! Handlar om negresserna som arbetade åt de vita överklass familjerna och hur de behandlade de mörka. Uch vad dom har blivit behandlade hemskt! Men den var fin också, då dom fick sin revanch sen efter att en tjej ville skriva en bok om dom, och hur de blir behandlade.

Nu ska vi snart på stan och handla mat och ingridienser till lussekatterna!! Roligt de ska bli :-) nu när det är första advent, och snön har äntligen kommit! Vilken taiming den kom på. Ikväll blir det julskyltning!

Här kommer lite bilder från förra helgen och idag - på snön och tomten ;)

18.29

Var på utbildningen idag igen, fast jag är klar. Meningen var att vi skulle ha diskussions "prov" idag allihopa. Men det tog nästan 3 timmar..så jag får köra det på tisdag istället, eftersom inte tiden fanns för alla grupper. Sen hem och gjorde mat. Det blev ost snitzel, pommesfritt, bearniesås och sparris! Det satt fint för magen det :-)

Annars har jag tittat på fler avsnitt av Sons Of Anarchy idag. Har sett alla 4 säsonger nu, har endast ett avsnitt kvar. Det är ju så jäkla spännande nu!! Bästa serien, gillar verkligen "jax"Charlie Hunnam ;)....och jag vill verkligen inte att det ska vara slut nu...Hoppas säsong 5 kommer snart.




14.19

Har du hört att dom gjort slut efter all skit?

- nej, vilka då?

- skinkorna!!


Annars då? Utbildningen gick bra idag med, imorgon är det muntligt förhör. Det kommer gå bra!! Nu sitter man hemma med Patriks lillebror Daniel...ser tv, käkat bullar, och dricker kaffe! Ikväll hoppas jag att det blir desperate housewifes kväll som i vanlig ordning with the girls...




21.37

Måndag igen! Attans så snabbt helgerna springer iväg, men antar att man har det bra och roligt när tiden går snabbt :-) Och ingen snö har man fått här uppe än heller. Julen är ju snart här, och jag är säker på att vi kommer att få en vit jul! Hur vore det annars?

Saknar min bror där nere i Karlstad! Men snart är man där nere iallafall, spikat den 2 december och det ser jag framemot jätte mycket! Sen så kommer han upp till julen också, och den kommer bli lika rolig i år som förra året :-)

Ha en bra kväll mina vänner..


16.17

Idag har jag varit på utbildningen som i vanlig ordning :-) sen gick jag hem vid 14.00 och träffade mammsen på stan. Passade på att köpa smörgåstårta på Wedemarks, riktigt stora goda bitar! Ska träffa Anna om ett tag och då ska vi gå till pappa, för han kom hem sent igår på farsdagen. Det blir ett litet firande idag då istället :-) Sen hem och bara ta det lugnt, nej fel jag ska diska och städa...men sen ska jag se på några avsnitt av Sons Of anarchy och bara kura ihop mig. Imorgon är det utbildning igen, blir där en stund för sedan ska jag till hälsocentralen. Vi får se hur det går där. Ha en mysig kväll alla! :-)


Målningar...

Här är några bilder på målningarna, den första målningen har jag gjort under en tid och det är min kusin som har beställt den, den är 1*1 m. Den andra är nykomlingen! :)och då har även min andra kusin beställt en målning som är nästan likadan som denna, fast istället för de rosa, ska det vara turkost! Blir lite målning framöver för mig! Kul...svårt är att fota dom, det blir blixt reflexer och oskarpt! Inte gilla! Hoppas alla ni har haft en bra helg, för det har jag! :-)




Paasstaaa italiaa...

Förstår inte hur veckorna kan gå så snabbt, men jag har haft en bra vecka, haft vänner här, fikat på stan, ja allt det där vanliga! Lite utbildning, (fast jag är klar med kursen vi går igenom nu) så jag fick lite extra uppgifter att kolla på, haha! Man kan inte lära sig för mycket tydligen ;)

Men ikväll kommer Patrik hem, så snart ska jag göra min Pasta Carbonara! Den är super god, så god att jag gjorde den två gånger förra veckan. Kanske vi ser på några avsnitt av Sons Of Anarchy också. Är så glad att Johan och Therese tippsa om den! Kan inte få nog hehe...Nepp imorgon blir det en after work igen med härliga gänget, - Nu kallar köket mig! :)


Helgen som var..

Har haft en otroligt bra helg!! Även fast älskling var i Sveg och jagade :) På eftermiddagen gick några av oss ut och käkade på plaza, för att fira att Casandra fyllde år. Det var trevligt och mkt skratt. Även att jag beställde en god ceasarsallad och en öl som kanske inte var så bra som jag tyckte ;) tyckte det var jätte gott, men efter en stund kände jag inte mina överläppar längre, det var helt bedövat. Så jag berättade det för dom, under tiden som dom såg att "läpparna bara växte och växte" Haha, har aldrig fått en allergisk reaktion men då jäklar! Det gick över efter en timme och syndes då inte alls. Förstod att det inte var någon fara, utan bara skulle vara för en stund. Efter det gick vi hit och då var det jag Casandra,Maria, Anna och lite andra tjejer här. Super trevligt var det. Drog på Plaza sen igen och festade loss lite! På lördagen var man lite seg faktiskt. Klev upp tidigt och bakade bullar och städade sen kvällen innan. På dagen kom mina älsklings kusinbarn, Malin, Gunborg och Arne. Efter det åkte jag och anna med mamma och Björn till graven i Ångsta. Det var så vackert där, vindstilla, och massa tända ljus på varje grav nästan. Vi tände ljus för mormor Annie, och Lennart. Sen drog vi till Lugnvik på middag hos Gunborg och Arne, och det var super god mat som vanligt! Om man inte vill bli besviken på mat, så vet man att man ska till Gunborg för hon är bäst på att laga!!! Och det var så himla kul att vara med släkten, träffa kusinbarnen och alla..bara umgås med de bästa :)! Jaha, då tänkte jag att kvällen skulle ta slut efter middagen där, men då frågade Arne om vi ville följa med till Folkan, ett band som han är manager till spelade där. Så ja visst! vi följde med och satt backstage i början med dom, tog en öl och hade de kul. Jennifer kom sedan också, så då gick vi ut och dansade bugg och foxtrot! Ojoj vad länge sedan man dansade loss på riktigt! haha. Och kvällen tog inte slut där heller! Vi gick till Anna och drack ett glas vin, och sedan kom Susanne och hämtade upp oss och då åkte vi till stan för att gå ut på krogen. På söndagen kan jag säga att jag var lite seg, men glad över att min helg var helt underbar och att Patrik kom hem. Vi slutade helgen med mat på Eastern palace.

Mina goa kusinbarn Anton och Tilde :)








RSS 2.0