Ljuva minnen...

Saknar....men nästa sommar blir det Kaliforninen igen!! Nu vill man verkligen bara få en varm, solig och fin sommar!


Ja skylten säger sig självt..



Hehee, Patrik hade brännt läppen, och jag hade brännt pannan väl, några dagar innan. Här är vi på MotoGp.







Åkte längs vackra Highway 1



Nedanför ett av hotellen vi bodde på. Här i Cambria. Många söta sälar och sjöelefanter..




San Fransisco - Golden gate bron


Norway

Det var ett tag sedan jag bloggade kom jag på! Jag som tycker det är så små kul att skriva ibland. Jag har haft så fullt upp de senaste dagarna, och det känns jätte bra! Introduktionen på det nya jobbet känns så bra och rätt. Nästa vecka blir det några dagar intro också :-) Sen i slutet av maj så börjar jag på riktigt! Längtar till att jobba. Det känns som det kommer gå bra.

Hämtade tvätten idag i tvättstugan också, ramlade över tvättvagnen som jag skjusade och for rakt ner mot stengolvet :( blev blå om mina knän. Det måste ha sett väldigt konstigt ut, även att jag skrek också innan jag föll haha. Men hur fan lyckas man med det???

I helgen åker jag till systeryster och tjejerna i Norge. Perfekt tajming blev det också då älskling åker på jobbresa till Italien, i Toscana. Hur som helst ska det bli super sköj att åka dit! Tar tåget på torsdag eftermiddag, kommer att åka med mamma dit, för hon ska hälsa på sin norsk :-)


23.26

Idag blev det först fika med tjejerna på Paus, (mycket kaffe har det blivit idag) och under tiden hörde Susanne av sig, och ville ta en fika. Så vi satt kvar där så drack jag ännu mer kaffe. Puh. Vi gick på stan sen och kollade på kläder! Hittade en mysig oversize t-shirt, tub top, och ett sött litet armband med ett kors på. Det var lite smått och gott iallafall. 5 minuter efter jag kommit hem så kom E hit :-) mera kaffe igen! Men efter den koppen fick de banne mig vara nog! :-)

Imorgon tog Patrik ledigt från jobbet, så han kom hem redan ikväll! Åt tacopaj och tog en öl. Nu spelar han lite, och jag ligger i sovrummet och myser. Tittar såklart på Kjelles matresa genom asien. Otroligt underhållande serie.

Imorgon blir det kanske en utgång med tjejerna, om jag är på de humöret :-)

Nu är det PÅSK!


22.46

Dagen startades med en god och nyttig frukost. Sedan träffa jag Anna en sväng. Vi solade solarium. Har inte gjort det på hur länge som helst!! Kändes som allt var nytt där. Men jag har respekt för solarium också. Vill inte sola för mycket (om jag nu ska fortsätta med det) Det kan ju faktiskt vara farligt om man har otur. Sola lagom, och sola inte så att man blir röd bränd. Då är det nog helt okej. Men bästa är ju sommar värmen från solen!! Det slår ju inget. Vi har så tråkigt väder här, och konstigt. Det har varit molnigt mest hela dagen, sen kommer ett snö oväder 10 sek efteråt, och sen tittar solen fram. Det fortsätter så under hela dagen. Pust.

Ikväll jag på badhuset med Jennifer, Anna och Therese. Relaxa och lekte lite i vattnet :-) hoppa, åka bana och allt de dära! Får bli lite oftare tror jag.






00.02

S K Ö N  D A G!

Och nu har jag mysat ner mig i sängen framför lite bra tv-program. Nybäddat, och trött som jag är så vet man att jag kommer att sova som en prinsessa inatt hehe. Har inte handlat så mycket idag! Hade det mest trevligt och roligt. Men däremot blev det nya sängkläder! Får inviga dem framöver :-) Tog lite bilder idag som jag lägger upp! Så nöjd över kameran i tfn. Visar tydlig skillnad mellan iphone 3gs och 4an. Displayen är helt annorlunda, bättre kamera och mycket snabbare! Är så tacksam att jag fick den av min älskling <3

Godnatt vänner!












18.56

Bra söndag! Och ännu bättre imorgon då jag, Anna och Patrik flyger ner till Stockholm! Medan Patrik är på möte så ska vi knalla omkring på barkaby city! Där finns allt, outlets, Ikea, bauhaus med mera. Nu ska jag mysa ner mig i sängen (Älskling ser på race) så då ser jag på lite film, har tänt lite ljus för att mysa upp stämningen ännu mera. Snart ska vi äta glass också, mumms! snacka om att fuska med lchf till 100% hehe. Jaja!








15.26

Hej på er alla!

Hade en underbar födelsedag med dom allra bästa. Så roligt att umgås med alla och äta god mat och dricka.
Igår tog jag och Patrik det bara lilla lugna. Trötta efter fredagen hehe. Anna ringde halv 3 inatt och ville sova här, uch vad trött jag var när jag slängde ner nyckeln till henne. Men det var mysigt imorse :-) gjorde ägg och bacon och drack kaffe. Patrik var på jobbet och installerade en sak i bilen så under tiden var jag med anna, mamma och björn. Vi var på stortorget där det var ett jäkla drag! Tre bra band och insamlig till bassestiftelsen.

Jag har tagit ganska många kort nu med min nya iphone 4S som jag fick av min älskling när jag fyllde år. Är hur nöjd och glad som helst över den!! Härligt med en ny och bra telefon. Så det blir säkert ännu mer bilder på min blogg nu då jag tycker det är så roligt med bilder!!

Nu kommer älskling snart hem och jag har hunnit värma mina fötter lite i mina härliga tofflor! Dax att åka och handla nåt gott käk.







RSS 2.0