kort kvällstur på isen

Ikväll tog vi en promenad på isen efter att vi sett på Ullared. Det var skönt..gick iofs bara 2 km men skönt endå! Speciellt när det inte är så kallt heller..njuter! Nu håller Patrik på Jailbraka mobilen sin och jag sitter här och lyssnar på lite musik. Får se om Tvn har något att bjuda på sedan. Annars kan man ju alltid ta med datan in till sovrummet och koppla in den till tv och se på svtplay, dansbanan i täfteå. Väldigt rolig...












God sallad gjorde jag idag också till middag, med bacon och egen sås.. Testade även på att göra Oopsies, det ersätter brödet när man äter på lchf sätt..för visst saknar man brödet lite. Men Oopsies är faktiskt gott med en klick smör och en eller flera ostskivor ;) hällde även över lite linfrön.




SOOOL

Åh vilken härlig dag, eller hur! Man blir så glad när vädret bjuder på sol och blåhimmel. Fick i mig den vanliga goda frukosten också, äggröra, bacon och kaffe. Annapanna kommer förbi senare, kanske blir en lång promenad eller nåt. Egentligen hade jag velat åka långfärdsskridkor idag men vill göra det med Patrik och han jobbar..får hoppas på lika bra väder i helgen så vi kan åka då. Fick en jätte fin Burton Hoodie av honom föressten i Åre :) Härlig färg på den. Har tvättstugan idag, men maskinerna är så snabba så det blir inte många spring ner till källaren. Och jag fick in det i två maskiner ;) Nääääeeee det här går icke, nu ska jag fortsätta och poppa lite musik medan jag diskar.








....

I fredags hade man massa damer här, och vinade lite. Lördagen klev vi upp tidigt och åkte iväg en sväng till Åre. Det var härligt väder, och kul att titta lite på störtloppet. Lindsey Vonn vann och Anja Persson åkte ut. När man kom hem gjorde man återigen en god Tacogratäng enligt lchf. Patrik syster kom förbi sen på kvällen med lill bebbsen :) Idag var jag upp till pappa en sväng och åt mat med han och Anna...blev en härlig promenad på det också, sen en promenad med Patrik nyss. Kom hem precis i tid till SOLSIDAN såklart! det får man inte missa! Viktigt ;)







dröm

Vart som sagt en sväng på stan med anna, hittade inga böcker jag ville ha. Men däremot fynda jag träbitar i bokstäver, där det står DRÖM. Jätte bra vart det, en liten detalj kan göra så mkt. Nu väntar jag på att Patrik ska komma hem. Då ska vi göra en LCHF tacogratäng. GÖÖÖÖTT.....Får se vad det blir ikväll. Antingen är med tjejerna med Patrik, eller är bara hemma och tar det lugnt och ser nån rolig film.





                         Lilla nallebjörnen jag fick av Patrik

....

Diskar och lyssnar på lite musik, ps. Anna fick lägenheten :) bra Anna! Nu kan jag komma på kaffe varje dag om jag vill ;)





pushar varann till gränsen..

Fin dag är det, jag började dagen med en god sallad och en koppkaffe med fetgrädde i :) och det är fredag, kan det bli bättre? elle elle?? Funderar om jag ska på stan en sväng och kolla in bokrean om det finns några bra matböcker och liknande. Här är en cool bild på Valentiono Rossi och Casey Stoner. Det måste vara det tajtaste loppen mellan dom någonsin. Patrik såg det live, men dock inte jag. Får nöja mig med youtube så länge. Vinner Rossi med Ducatin kommer alla ducatiälskare gråta, han lär höja priserna med 200%  
Men snart är vi i Kalifornien/Monteray och står vid banan Laguna Seca. Bokat och klart! Har en ganska bra plats, så mkt lär man få se. Har kollat in banan på GT, eller snarare kört. Allt är likt, minsta lilla träd och sväng - precis allt. Det blir en upplevelse jag aldrig glömmer. Ja nog om det, Anna är hos en hyresvärden nu och ska kolla om hon får lägenheten som hon vill ha. Hoppas iallafall :) Hade ju varit perfekt..

http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA



                Måste ju ha en bild på min Patrik också :)



Väntar...

Idag har jag städat lite hemma. Vaknade tidigt idag och var så pigg, sen varit med anna, casandra och självklart Lady också. Henne får man ju inte glömma :) Har handlat lite mat. Idag blir det kycklingfile med bacon runt om (baconinlindat) helt enkelt..sen en massa grädde i, hmm tänkte göra någon slags sås med kycklingen i. Grädde och soja och lite annat, det är alltid gott. Jag älskar den smaken..Tror Patrik kommer att tycka om det iaf :) blir ju inge pommesfritt till utan det får bli wokgrönsaker i massor. Han kommer hem med 19.00 flyget så då blir det att mumsa på! Alltid lika roligt när han kommer hem, även om han bara varit borta en natt. Lägger upp en bild på salladen jag åt idag också till lunch ( glömde mozarellan) men det gick ner i magen endå.




                                 Ta och njuuuuuuuuuuut!!!!!!


fönstershoppa..

Sitter och tittar på lite inredningsprylar, dessa tre första föremål kommer från www.perlanliving.se & www.carlssoninterior.se osv.. Finns även jätte fina saker där på rean. Det är kul att "fönstershoppa" också. Planera så länge, och hitta nya roliga saker.






      Vitt blockljus, Brinntid ca. 225 timmar

 

              Personlig canvastavla
 

                                          
                                Läckert vinställ





                         Home
                                  
                     
    

Har inget med hemsidan att göra, men så häftigt badrum!! finns ju så många olika fina stilar.






 


LCHF

Hade tjejkväll igår hos Casandra, Anna var också med. Så skönt ibland att bara umgås vi tjejer. Prata skit och dricka nåt glas vin. Lyssna på gammal musik...Nästa gång lyfter vi musiken till en ny nivå ;) eller hur cassi...Sen är det alltid skönt att komma hem efter ett tag, krama om min levande nallebjörn.

Hur som helst! Skulle skriva om våran nya diet som jag och patrik startade med i söndags. ÄT FETT! haha
Hur bra är inte det? skulle vilja kalla det lyx mat helt enkelt, med massa grädde osv. Har ju aldrig gått på någon förut, men patrik och jag känner varför inte prova på? Just denna är ju inte att svälta eller nåt utan äta fet mat med 0 kolhydrater. Min fruskot imorse blev Bacon & omelett, tillsammans med 2 halvor advokado. Igår gjorde vi egen Ostkaka till middag, tillsammans med jordgubbar och grädde. Det var gott! Sen har vi också gjort frukostmuffins gjord på ägg och ost :) Blir ju lite annan mat hemma i kylskåp och skafferi...



Bra att ha hemma:

  • Fullfeta mejerivaror som 40% grädde, creme fraiche, standardmjölk
  • Kött av olika slag som nöt, fläsk, kyckling
  • Äkta smör och bregott
  • Fisk och skaldjur
  • Bacon
  • Ägg
  • Grönsaker som växer ovan jord som t.ex sallad, gurka, blomkål
  • Avocado
  • Nötter
  • Kokosfett och rapsolja
  • Majonnäs och andra feta såser med lite kolhydrater

Rensa bort ur skåpen:

  • alla lightprodukter
  • allt margarin
  • allt som är sötat med sötningsmedel
  • alla spannmålsprodukter - pasta, ris, flingor, gröt
  • allt bröd
  • alla halvfabrikat som soppor, såser
  • godis och kakor

Inget kaffe...

Ja då är man just hemkommen från en härlig promenad ute, är hundvakt åt casandras lilla donna. Så nu är vi bara inne och tar det lugnt. Posten kom nyss också med Patriks nya kåpor som han ska sätta på den gamla hojen, innan han säljer den och får sin nya. Ringde nyss anna, och hoppas på att hon kan komma hit. Har slut på kaffe och bara måste ha. Bara för att man inte har så blir man mera sugen. Störigt. På tal om ingenting speciellt, jag vill ha den här hjälmen :) snygg va? Får se om det blir den eller någon liknade till sommarn.





Tänderna..

Åh, vad jobbigt. Jag ska snart till tandläkaren i Odensala...Jag som har odontofobi, nerå. Det går nog bra, har bara fått en sån här kallelse. Hoppas jag inte har hål :( Det är väl detta år som jag börjar betala..eller förra. Jaja strunt samma :)
Njuter av mitt kaffe och korvmacka!


18.55

Titta vilken sötis som kom och hälsade på idag :-) Fick t.o.m med henne på lite kort, Casandra och hennes hund Lady. Det var trevligt...Efter det träffade jag tjejen som jag är kontaktperson till, blev pizza på volos. Nu är man hemma och propp mätt. Patrik kommer hem snart, blir kanske någon rolig komedi i bingen ikväll. Big mamas house 2 eller anger management, får se! :) Alltid kul att ha något att skratta åt.







11.25

La mig igår natt och kollade på film i sovrummet, var rätt så mysigt :) såg en komedi..Men nu sitter jag här, och har nyss bäddat,diskat, duschat ,plockat saker och gjort mig en välförtjänt koppkaffe. Anna kommer snart också (som vanligt) haha, och sen kommer antagligen casandra hit eller så går vi till henne ;P helt enkelt....Hon köpte en hund igår, en dvärgpinscher. Så söt. Jag har velat haft hund ända sen jag hade min hund, men jag vet inte när det är rätt tillfälle. Går och väntar på det, när man har en jobb man gillar å hus..Tur att mina vänner har massa hundar :) Här är min lilleplutt...sen en bild på Jack och Bu också. Jag tog man hand om ganska mkt, den andra är "halvbrors" hund...å valpar fick dom :)






stan...

Går på stan nu med Anna, för att se om man hittar nåt på gina tricot :) fick ett presentkort där av mamma i julas...den kan ju ine bara ligga å samla på sig damm heller.



Lägger upp en skön låt oxå :-)


Tilltugg

Gjorde 4 olika tilltugg igår, och det var gott. Kul att blanda olika smaker. Jag gjorde Quesadillatrekanter med mozarella,skinka,tomat och basilika i, och till det gjorde jag min advokadosalsa. Det andra var Bruchetta med krossade tomater,paprika, advokado och basilika. Det tredje var Mozarella på pinnar, eller så kan man använda Bocconcini (runda mozarella) men det fanns inte i affären. Då är det bara att skiva till 4kanter. Iallafall till det så doppar man dom i mynta,chili och en fin olivolja - extra virgin. Och Patrik har sagt förut att han vill äta någon ostfoundue så då slog jag till. Gjorde en mkt enkel variant. Köp en Camembert ost, in i ugn i 20 min. Gör sedan ett hål i osten, doppa baguettebrödet där. Och mums! smält ost på små brödskvivor- smart drag mrs Sara. Det är kul när det är en specielldag, får du får man en bra anledning till att göra nånting också :) Sen till det fick Patrik Chokladaskar och en jätte fin Rollingstones thirt, med en snyggt fodral. Ser ut som ett skivomslag. Han gjorde en fläskfilerätt till middag och så fick man rödarosor :)






14.11

Postkodsmiljonären- hon är väldigt nervös och har man nånsin sett Rickard Sjöberg på det här viset???? haha


trött..

Var bara förnamnet...Patrik och jag har rätt otur med sömnen ibland. Inatt som (många andra nätter) så hade grannen stor fest..men på en söndag??? han hade det till klockan halv 8 nångång på morgonen nu, och innan det kommer plogbilen ;P haha,...fy fan. Och högt låter det också. Nu mår man väl lite bättre, han är på jobbet men kanske fått i sig lite kaffe så som mig :)

Alla hjärtans dag i dag också :) HA SÅ MYSIGT....


20.45

Helgen var bra, hade tjejerna här i fredags (Anna,Alexandra,Maria)drack vin och sen drog jag och Maria till Bishops, var med Patrik och hans kompisar. Maria skulle upp å jobba så hon gick efter en stund. Sen ville Casandra å per hänga med oss, så då var vi alla på bishops, sen gick vi hit en sväng :) Mkt trevligt....Idag vart det frukost på sängen - skönt!! Sen tog vi oss en promenad till Patriks syster och hennes pojkvän. Hälsade på nykomlingen :)De fick en liten söt flicka för några veckor sedan, så vi var dit med lite gröt också. Hittade jätte söta bebiskläder häromdagen på stan :)

Nu blir det soffan och se på tv för oss.






11.16

Dricker kaffe och slappar lite innan jag, anna och casandra ska iväg på nån sminkning på gamla teatern :) Efter det blir det (ikväll) ska vi käka nåt gott på solo. En riktig tjejeftermiddagsdag! :)


23.24

Glömde ju att lägga upp bilden som jag egentligen skulle lägga upp senast ;)


20.51

Gött, vi åt mat hos mammsen idag ;-) sen kom vi hem och jag fortsatte med min cheescake...tog lite bilder också medan jag bakade, finns ju som tid för det när det är sån process med kakan. Sen så smakade vi så klart på motörhead vinet som kom igår...riktigt gott!!! Nu händer inte så mkt :) tar det lugnt och ser på rallyt i Karlstad. 

Jordgubbarna från fjolåret :)

 



syns det var de är? riven choklad :)


rc8 r

Jaha, då ska man snart ner och hämta tvätten sen träffa anna :) och ikväll hade jag faktiskt tänkt att baka cheeeees cake :) Hur som helst skulle jag fråga vit eller svart cykel, det är ktms nya RC8 R -2011. Riktigt snygga båda två..älskling är på jobbet och skrev - det blev vit, har beställt den nu. Vilken tycker ni är snyggast?

Ja, då ger vi oss ut i sommar på en vit cykel, som har tillräckligt med hästar ;)



Den han har nu,...

16.33

Fikat på stan med Maria, det var gott & trevligt! Det blev chailatte och en stor salladsmacka med chevre, parma, ruccolla, kyckling m.m. Sen kom Anna också..gick upp till pappa och rensade kläder som vi ska ge bort till mammas kusins barn. Perfekt att dom kommer till användning när man själv inte använder dom längre :) och syrran ska kolla på en lägenhet som hon kanske ska flytta in till i början av mars..HOPPAS HOPPAS!!! Det skulle vara så roligt...!!!

Nu är man hemma, ska snart börja med maten.




Matar fåglarna med talgbollar, igår fick jag besök av denna herre och tog ett nära foto :)


Tapet...

Igår kväll pysslade jag lite med överbliven tapet. Har massa vattendunkar som rymmer 5.0 liter. Klippte bort "tratten" på båda dunkarna och började limma på dunkarna. Klippte ut två olika tapeter i rätt mått, och klistrade på...Tanken var att det skulle vara en enkel förvaringslåda eller nåt. Och så blev det! Båda två står inne i sovrummet nu - med saker i. Skönt att slippa se små saker på bänken framför sängen :) så enkelt och så mkt bättre..lite olika ljus på bilderna, tagna kväll/morgon :)







13.17

Gillar mitt smycketräd och stenhjärtarna :-) Ska bara hänga upp smyckena så...
Jaja, ska till min coach snart, sen får jag se vad jag hittar på. Kanske träffar Anna och Therese. Träning ikväll igen iallafall ;-) Det var riktigt skönt igår!




städ...

Har städat idag, sen gick jag till pappa och drack kaffe med anna. Köpte ett par löparskor också på stadium så nu kan jag träna utan att ha ont i fötterna :) Syrran köpte ett par likadana. Blir väl att inviga dom ikväll, vi ska träna. Patrik ska också med och svettas lite :)!! Nu ska jag dricka kaffe, efter att ha städat en del av min garderob :)...i lite regnbågsfärger...WHOOP WHOOP...




Toast för hela slanten...

Skön dag på isen, var ett tag sen det var så här fint väder som idag . Iallafall så var det Patrik som lagade maten idag. Det blev älgkött och potatisgratäng, mums! Jag gjorde en enkel förrätt. Kantarelltoast..sen till kvällsfika gjorde jag toast med mozarella, prosciutto, rucolla, tomat och rödlök. Blir jätte gott om man lägger över lite balsam vinäger också. Förstärker alla smaker :) 




En till tjejkväll...

Helgen var bra..!! fredagen var jätte trevlig hos Jennifer, före det hann jag med en fika med Susanne på stan..också jätte trevligt. På fredagnatten så hoppade jag in i duschen här hemma. Gissa vad? Jag somnade och vaknade klockan 07.00 på morgonen, kliver upp ur duschen och märker att det är översvämmning! Jag går ut till vardagsrummet och plaskar, fötterna täcks med vatten. Ucha! Börjar genast att ta fram handukar och ska försöka torka upp. Patrik vaknar och får lite panik. Vi fick torka upp det hela morgonen..och ta alla handukar vi hade ;P Kan säga att det var första och sista gången som jag somnar i en dusch. Det var den fredagen de...

På lördagen var det ännu en tjejkväll hos min älskling Alexandra. Skrattade åt våra gamla minnen, spelade 90tals dängor ;) "La Cream-free"  Det var vi, anna, casandra och massa fler tjejer. Vi tog taxi in till stan senare, och avslutade kvällen på plaza.

Näe!! nog om detta...nu ska jag å patrik ut å promenera på isen..det är fint väder..:)


Susanne..


Här hänger vardagsrumsmattan inne i badrummet...


Jag och min fislisa alexandra..


tjejkväll...

Är bjuden på tjej kväll hos min jennifer ikväll, med en massa andra pinglor också :) innan det ska jag på stan en sväng och göra lite saker, träffa anna och sen äta med Patrik..Han ska på after work ikväll så :) Vi kanske ses ute ikväll när vi tjejer kommer in till stan igen, får se om jag följer med ut på krogen sen eller inte.. :) men lite hallonsaft på de!!! ;)




Godiset har anlänt...

Detta paket kom från posten idag till oss. Jag undrade vad det var och öppnade. Då hade vi fått från MotoGp i Kalifornien/Monte ray. Haha det var en liten pastillask med godis. Det som är roligt är att på godisarna så är det inritat Laguna Seca racebanan. Det var för att han beställde biljetterna till oss, så det där kom som en överraskning. keeeewl! ;) Och med tanke på att godisarna rest 850 mil i fågelväg haha. Det är M&M som tillverkat dom.




motörheads vin...

Just de, Patrik beställde motörhead vin igår, 6 flaskor. Motörheads vin har blivit en succé. Läste på resume.se att Innan jul släpptes tusen stycken på lagret med en rekordfart. Därmed har de nått över spärren för att hamna i Sytembolagets butikhyllor. Aldrig nånsin har det sålts så bra under en vecka :) Läste någonstanns att Lemmy kilmister den speed-missbrukande mannen varnade att man ska dricka vin med försiktighet, för vad som helst kan hända när man dricker rödvin ;P Kanske därför han dricker så mycket Jack Daniels haha. Vinet kommer nog nästa vecka och då ska det bli spännande och säkert gott att dricka motörheads egna vin.





eld stad...

Åh det är så mysigt med en öppen spis eller en eldstad som passar i hus/lgh. Många har ju inte kamin eller öppenspis. På vintern/hösten eller när som helst kan det vara skönt med en eldstad och mysigt förstås. vissa eldstader drivs med något som heter Geniol, eldstaden kan då brinna i flera timmer utan att den ger ifrån sig rök och sånt. Bra va??? ;)

I framtiden när det blir villa så ska jag ha en riktig kamin/öppenspis! Dricka en varm kopp med chocklad framför en sådan, en kall vinterkväll :) brrrrr...






tacos&cheescake

Blev stan förut idag iallafall, men jag hoppade inte över bakandet :) Gick först till Åhlens och köpte en löstagbar bakform. Fattar inte varför jag inte köpt en tidigare när jag verkligen behövt en. Mötte sedan upp Anna och Casandra, blev mat på Tacobar.

Kom hem - bakade hallon/lime cheescake..min faster är grym på att göra goda och fina cheescake!! Och när vi bjöd Maria och Per på middag här förut, så kom hon också med en god CC som dom hade bakat tillsammans. Hemmagjorda är mycket godare än de som är köpt på fik - har jag märkt ;P

När Patrik kom hem så tjuvsmakade vi en bit..det var gott! men för bästa resultat så är den klar i morgon bitti. Älskling kom även hem med en fin bukett blommor till mig :)
 







 

baka?...

Anna var här nyss, hon ville hit och dricka kaffe. Sen hade jag tänkt att vi kunde baka eller nåt men hon skulle göra stan hon ;)Jag har ju lite bakformar som måste användas... så får se om jag ska baka nu eller senare. Eller så möter jag upp Anna och Casandra på stan och tar en fika med dom. Hur som helst tänkte jag ge mig på att testa göra chees cake på torsdag, så är den klar på fredag. Det är ju såååå gott! bara för att jag har börjat träna lite så tänker jag inte ge upp allt det goda livet har att erbjuda :) kanske i lite mindre mängder bara??..hmm :)



Lägger upp en bild på träningen efter gårdagen. Får jag väl se om jag göra några framsteg..kul att jämföra. Har ju inte hunnit träna så mkt ännu. Tidigare har det blivit promenader hahaha..


RSS 2.0