14.05

Sitter här, dricker kaffe och kollar igenom bild arkiven lite ;) Ville lägga upp denna också och inte bara lill pluppen ;)
Jag är så glad, för jag har världens bästa pojkvän. Han är så fin min pojk. Och vi har alltid så himla roligt tillsammans, sitter vi hemma så kan vi skratta en hel kväll tillsammans. Man behöver inte gå ut för att ha roligt en helg. ( nu var det länge sedan) för vi har ju så roligt hemma och med varandra. Längtar tills han kommer hem igen och det är som i vanlig ordning imorgon!! :-) Då ska vi mysa och handla mat och grejjer tills på fredagen då vi får gäster.

Bästa pojkvännen <3


13.22

Hej!

Det där jobbet i andra inlägget som jag skrev om, var nog inte så bra! Efter att jag hade fått säljmaterial och gjorde ett slutprovet så googlade jag lite på El företaget. Deras omdömen såg inte alls bra ut. På sidan rejta, så var det hur många inlägg om detta företag som helst. Dom kallade företaget för bedrägare och luringar. Vissa hade anmält dem också, för att det alltid blev så dyrt med elen. Dom lägger tydligen på "gömda avgifter". Det här är ju ingen el som man kan pracka på sina nära och kära m.m. Fy! Vilket dåligt samvete jag skulle ha om tex mamma hade skaffat det, och sen kan hon inte ens säga upp det förän 1 år minst! och om hon säger upp då kostar det 1500 :- Jag får tacka google för informationen :-)

Ikväll ska jag med E på dollar store, länge sedan man gick omkring där och tittade. Det är väl bara för att man har dollar i östersund nu som man aldrig är där.

Ooooch, här är min tavla som föreställer Plupp! :-D sen var jag och köpte lite mörkrosa rosor som de syns lite av.






12.40

Hej hopp alla glada!

Måndag igen! Men det är skönt det också, bra dagar det också. Sen kan man alltid längta lite extra till helgen. Jag längtar till på fredag!

Nu ska jag på ett möte, och sedan ska jag handla mat. Frågan är vad jag ska hitta på idag? hmm, men när jag inte vet brukar det få bli tacopaj till middag. Just ja! Jag har kanske fått ett till jobb, ett extra jobb. Då kommer jag jobba hemifrån och hur mycket eller lite jag vill! Perfekt nu i vår och till sommaren (då jag orkar) då har jag ju ett heltids jobb och ett extra. Hur bra är inte det? :-D Chefen ska ringa mig i eftermiddag då ska vi prata mer. Sökte det imorse och fick svar direkt och lite information, sedan frågade han om jag fortfarande var intresserad. Så, det verkar ska gå bra.

Nu ska jag gå, pusss!


22.44

Det var super trevligt som vanligt igår hos mamma och Björn. Det bjöds på god mat (Hawaii mat) och mamma fick ju bland annat thorsten flincks skiva i present, väldigt glad blev hon. Den gick om några gånger under kvällen hehe. Sen fick man ju ett glatt också ;).... Lägger upp några bilder, blev inte så många men nåt iaf! Och idag tog vi en promenad och fikade nere vid sjön, och efter det en bil tur i sin tur....

Men sen så är inte allt roligt hela tiden heller, imorse fick vi veta att mammas kusin Torbjörn gick bort. Han var ju så rolig och snäll! Och alldeles för ung! Det är svårt att förstå när något kan gå så fort som döden. Jag tänker på hans barn och andra anhöriga till honom. Världen är bra orättvis ibland. Vila i frid där uppe. Dig kommer vi alltid minnas.







13.06

It`s friday and the shine is not shining to day ;) hahaha!! Hade ju låtit bättre om det hade fått vara soligt idag. Men dock skönt att det är fredag! Sitter och dricker kaffe och har målat mest på en tavla hitills. Nämligen en plupp tavla :-) igen haha, fast av en annan bild. Får komma på lite egna detaljer för canvas tavlan är lite för liten. Det här var zebra tavlan förut, men det är bra att man kan återanvända dem då man inte har någon ny canvas hemma. Tycker den är okej hitills, men ska ändra på kinderna haha! Lite stora blev dem, eller lite för runda för att vara plupps!
Ikväll är det The Voice! Jag hejjar fortfarande på Micke Mojjo, vad roligt att han har kommit så långt :-)


15.13

Det har varit molnigt både igår och idag, trist! men man känner vår doften ändå :-) Kom nyss hem, varit och postat ett paket och gick tíll Frösön. Var och handlade mat där. Brukar ta en omväg ibland då jag ska handla så jag får lite motion på köpet och inte bara finncrisp ;)

Igår när jag var med Maria på stan så ville jag gå på en loppis lite snabbt, och jag hittade en jätte fin te/kaffe kanna i nysilver som jag köpte. Den är gammal och är i en lite lantlig stil med fina små detaljer. Dessutom träffar man alltid så söta och pratglada tanter och gubbar där haha, det gillar jag. Kan lägga upp en bild senare på kannan. Jag hittade även ett jätte fint linne/tunika på stan i virkat material. Den är så söt och somrig! Jag fick den av min älskling! <3 och ikväll kommer mitt fina hjärta hem från jobb igen, så imorgon har vi fredag igen!! wihoo












16.27

Sjukt sugen på min Pasta Carbonara! min favorit rätt :-) det ska jag mumsa i mig i massor till sommaren! och ät den inte på Via grande! Ingen parmesanost eller ägg på, och någon konstig pulversås! Då kan man inte kalla den Carbonara.

Nu ska jag träffa Maria på stan :-)

(inte min bild)


14.39

Holla!

Idag gick jag upp till gym24 för att säga upp mig, och fylla i en uppsägningsblankett. Var där för tidigt så det var ingen som stod i receptionen, jag får gå dit imorgon istället eller något. Det känns onödigt att ha kort där då jag inte utnyttjar det. Nu till sommaren kommer jag inte träna där om jag känner mig rätt :-) kommer jobba för fullt, och badar eller tar strand promenader istället för gymma inomhus. Hämtade även ut et paket på posten, min nya röda kappa! Gillar kappor hehe..Den är så fin! riktigt knallröd! Och för någon dag sedan hittade jag min andra svarta kappa, perfekt nu i vår, alla tre.

Nu är kaffet snart klart ;O Och ikväll ska jag och E, se fortsättningen av crazy stupid love! :-)




14.37

Nu längtar jag till att få jobba! som bara den! Men snart är inskolningen sen är det ju nästan sommar. Det ska bli så roligt att få jobba :-)

Hur söta och fina är inte Rodesian Ridgebackarna? :-) haha jag diggar den här bilden. Skaffar vi hund någon gång, då har vi sagt att det ska bli en ridgeback. Bra jakthund, bra familjehund och bra sällskapshund.

Nu längtar jag till på lördag, för då ska vi på födelsedagsmiddag hos mamma. Blir riktigt trevligt. Veckan där efter kommer Anna hem och hälsar på! Då ska vi umgås och fixa inför min lilla födelsedags middag. Och Patrik ska jobba hemma den fredagen så det blir perfekt! Senare kommer mam och pap. Att få umgås med dom allra bästa slår mycket. God mat och vin står på menyn hehe... Synd att inte Johan kunde komma hem, sist vi såg var i julas så. Men vi får ta och åka ner dit någon dag :-)


12.23

Återigen så är det måndag!

Åhh vilken skön och lugn helg jag har haft men samtidigt hunnit göra så mycket :-) I fredags så lunchade vi på plaza och åt god mat, jag fuskade lite med lchf haha, tog en promenad (patrik arbetade hemma). Men sen på kvällen åt vi riktig lchf mat igen, kött och mycket sås tillsammans med sparrisen. Sen blev det bara en massa film för mig och Patrik. Riktigt mysigt faktiskt, med lite vin till. På lördagen var jag på stan med mamma i säkert 3 timmar. Lite shopping (nästan inget för min del) presentpapper och en liten lila blomma ;) Sen gick vi och fikade. Så mysigt och roligt att bara vara med mamma, att få rå om varandra. När jag kom hem senare så var patrik ut och fick en mil. Så jag började med städningen undertiden. När han kom hem så skurade vi golv, dammsög, torkade skåp, badrum - ja allt! Tror vi ar klar vid 6 tiden. Det blev alltså en vårstädning. Det är så skönt när det är klart, och man kan luta sig tillbaka och känna sig nöjd! På kvällen åt vi god mat på Dalwhinnie, mums! ibland är det skönt att slippa disk. Vi gick hem rätt tidigt åt bara mat där och sedan gick vi hemåt. På vägen hem så gick vi förbi badhusparken. Vi hörde band och sånt som spelade. Hur mycket små söta barn som helst med de vuxna. Tydligen så var det en slalomklubb som hade anordnat något för barnen. När det var slut så tände dom på raketer ute på sjön. Det kändes som nyårsafton då faktiskt. När vi kom hem såg vi en jäkligt rolig film! " The sitter". Se den, om ni är sugna på att garva lite.

På söndagen gick vi till Åhlens, vi köpte en present till mamma och sedan pantade burkar på willys! Efter det hälsade vi på pappa och drack lite kaffe. Som vanligt när man är där så ska han ge bort en massa saker som han har nyss har införskaffat. Han är då för go min pappa. Patrik fick en riktig browning kniv och nåt annat. Haha tror att vi har våran egna stora samling med jakt knivar här snart. Med tanke på att vi alltid får fina knivar när vi är på besök.

Nu ska jag snart ner till tvättstugan igen! :-)








16.59

V Å R  I  Ö S T E R S U N D

Idag blev det banne mig en riktigt skön promenad, och första gången på länge så kan man ha en tunn träningsjacka på sig! Solen sken, och jag blev svettig! Det är väl ett gott vår tecken :-)








14.07

Har nytt tagit ur mina oppsies ur ugnen, och det doftar ljuvligt nybakat här hemma. Det är inga kolhydrater i dem, istället använder man bland annat fiberhusk. Ikväll när Patrik kommer hem så tänkte jag göra riktiga hamburgare av köttfärs. Sen ha en god Guacamole på, och annat vanligt tillbehör. Oppsiesarna får vara själva brödet. Ska snart gå och handla. Och snus, den tog nyss slut :( hehe...

Och imorgon är det fredag! Yes!

Och vilket härligt vår väder! inte så mycket sol, men värmen! skönt....


16.37

Igår kväll hade jag och Maria liten mys kväll här, jag gjorde tacopaj som vi åt med massa guacamole! Vi båda älskar det och skulle kunna käka enbart det med en stor sked! ;) Och vi kollade såklart på desperata husfruar! Jag hämtade ut mitt paket idag med parfymerna! Ojoj vad jag doftar gott nu! Ingen stark parfym som sticker till, utan en mjuk och en väldigt fräsch doft. Så jag har alltså för en stund sedan haft parfym provning här hemma hehe....

Hmm är det Kjelles matresa i Asien ikväll måntro? Sååå bra program och Kjell Bergkvist är bara för rolig!

Kjell och en kille sitter och testar på olika maträtter bland annat krokodil soppa, råttor, sjöhäst-cocktail m.m hmm?

Singapore killen - Hur säger man gott på svenska?

Kjell - Det heter äckligt! very very äckligt

Singapore killen - äckligt äckligt! (på sin konstiga dialekt) men han tyckte det var gott givetvis! Det tyckte inte Kjelle.

Hahaa bara för roligt! Och nu när jag skulle kolla om det fanns på youtube, så fanns en video just när dom säger det!! Ni måste kolla :) för er som har humor! hehe



Anna, här är mitt nya linne! :)




15.10

Nyss hemkommen från stan, har handlat mat och lite gott, samt skickat iväg ett paket med posten. Någon promenad blir det nog inte idag. Blåser fortfarande som bara den, känns inte alls roligt. Dock så var det väldigt mysigt inatt och ligga och lyssna på vinden som susade utanför. Annars så klickade jag nyss hem ett CLEAN set! Längtar så tills jag får hem paketet! Cleans parfymerna doftar så jäkla gott! Min favorit är warm cotton! Luktar som nytvättade kläder kan man säga :-) De andra luktar också super gott. Nu har jag 4 st att variera mellan :-D Det är 30 ml i varje flaska.
 

22.54

Seeenare!

Härliga söndag! Nu känner man verkligen att våren närmar sig med storm steg! Det har varit jätte härligt väder idag, och vi gick bland annat runt frösöberget. När vi var hemma hade vi promenerat 1 mil :-) riktigt skönt! Och apropå storm, så blåser det riktigt rejält nu ikväll. Tur att Anna inte är hemma i sitt lilla hus, för där tror man verkligen att taket ska blåsa bort när det är så här blåsigt som det är.

Kitchen aiden fick arbeta lite ikväll också :-) gjorde chokladmousse med massa hallon i! Nu ska vi fortsätta att se på "taken" som går på tv4.


13.11

Hittade denna på annas lilla blogg nyss! så jag slänger in den här också ;)


12.49

F R E D A G!

Hoppas ni får en suverän helg!

Hade varit kul om du har varit med ikväll också Anna <3




13.07

God dag alla glada själar där ute!

Idag har jag tagit det lugnt, fixat och donat på här hemma lite och druckit mycket kaffe. Vissa dagar behövs det mera, även om man är pigg :-) Igår kväll skypade jag med Anna, lillbruttan min! Hon kommer hem dagen före min födelsedag. Det var det jag önskade av henne, så det blir perfa perfa! Nu när jag tänkte på det blev jag sjukt sugen på smörgåstårta. Det kanske man kan göra som lunch och sedan godare mat på kvällen då jag ska bjuda hem familjen på en liten mini fest. Maria kom även förbi en sväng igår kväll, och nu ska jag snart ut på stan och ta en fika med henne.



19.48

Hejhej!

Dagen har varit full av händelser idag. För det första så var jag på en arbetsintervju, satt där med två personer och efter en timme ungefär så var den klar, och jag fick jobbet :-D jag kommer vara semestervikare under ett rullande dygnsschema. Kommer att vara på lite inlärning i april. Så detta kommer jag nog klara av. Är iallafall jätte glad...känns skönt! Kan bli att jag är inhoppare också under våren och kanske efter våren.

Imorgon blir det en fika med Maria, var några dagar sen vi sågs nu hehe...och på kvällen kommer mitt kära hjärtegull hem <3<3 sen är det fredag, då får man rocka loss på gamla teatern :D


18.03

Sitter och myser för mig själv framför tvn, har inte alls gjort mycket idag. Är lite små förkyld, trött och tussig. Men de går nog över snabbt. Skönt att bara göra ingenting också....Massa bra program ikväll också, så det är perfekt! Älskling är borta och jobbar som vanligt, och kommer hem på torsdag. Tur att dagarna går snabbt ibland. Jag längtar nu till fredagen. Har fått biljetter dit av Arne :-) 2 st, så vi får se om Patrik följer med. Kommer vara 6 st band som spelar så jag tror det blir en toppen fredag kväll!! wiihooooo. Hade inget vettigt att skriva egentligen, så jag slutar här :-D



Kolåsen

Vad livet känns njutbart när man är i fjällen. Allt är så himla stort och vackert. Man åker skoter hela dagen i skogen, på fjällen, och har en sådan fin mäktig utsikt och sedan när man kommer tillbaka till stugan så tar man en öl på verandan, solar och njuter av utsikten. Lagar lite renskavs wok, äter och mår gött. Det gjorde vi iallafall. På kvällen så satt vi inne i stugan och drack lite vin och såg på tv. Men även skoterfilm för killarna då hehe....det var riktigt kul att se när vi åkte. Och tur som jag hade så hann jag se melodifestivalen :-D Thorsten flinck gick vidare med "jag reser mig igen" kanon bra låt!

Jaja, på söndagen när vi åkte hem var vi så jäkla möra i kroppen. Ucha, haha men det är det lätt värt. Hur som helst så ska jag på arbetsintervju imorgon på Frösön. Jag hoppas att det går bra, och att jag inte har körtkort gör så att jag inte får det. Det stod i annonsen att man "ska helst ha det" hoppas hoppas det går vägen! Det roliga var att igår ringde det från ett annat personlig assistent företag och ville att jag skulle komma på intervju och träffa dem. Jag blev verkligen jätte glad. Jag sa att jag skulle på en annan intervju, så då sa hon att vi kunde spara på både hennes och min tid genom att jag ringer henne efter intervjun imorgon och berättar hur jag känner. Om jag vill komma på intervjun hon står för eller om jag väljer jobbet på frösön. Så vi får se! Utan att ha träffat dem, så känns det som att det andra jobbet lockar lite mera. Men vi får se, det är ju personkemin som är viktigaste i detta arbete. Både för brukaren och mig själv, för att jag då ska klara av att göra ett bra jobb, och att brukaren känner sig trygg. Jag är så på att JOBBA nu!! efter utbildningen och det :-)



 
















You will be loved

Sitter och lyssnar på lite nyheter som kommit på spotify och letar lite artister som jag tycker om. Visst blir man glad när man hittar en ny låt med en artist man gillar? :-) Jag tycker att Nichole schersinger är både fin och har en sån braaa och vacker röst! Tänk om man kunde sjunga som henne. Här är en bra låt med henne....

Trevlig fredag på er!


Over my dead body

It`s friday! Vad härligt och tänkt vad veckorna bara springer iväg...snart är man 22 år också, kändes som det var bara för nån månad sedan man fyllde 21 år. Jaja....vad händer ikväll? Jag tror det blir lugnt och mysigt här hemma antagligen. The Voice måste ses ikväll, hejja Micke Mojjo!

Imorgon åker vi till Patriks kompis stuga i fjällen, kolåsen. Väldigt vackert där, har varit där en gång förut. En annan av Patriks kompis ska dit också. Så det blir dom och jag :-) vi ska åka skoter hela dagen, det blir kanon väder. Jäklar vad vår solen kommer steka hehe. Vi ska tydligen sova över där, vi hade tänkt att åka hem på kvällen men då hade patriks kompis sagt i tfn " men va fan, ni måste sova över! vi ska ju dricka whiskey och kasta kniv" hahahah! Hrmmm, jag håller mig till vin och melodifestivalen då :-) Hur som, så blir det jätte roligt att åka dit!

För övrigt kom jag nyss på att vi måste snart åka ner och besöka kära bror och Therese <3



22.47

Ikväll var det då inte jag som lagade maten, utan det gjorde patrik. Blev så glad! Gick in i köket och lagade ihop nåt snabbt. Jätte gott var det, blev riktigt bortskämd :-) Pepperbiff stek med kantarellsås.....Mmmmmm....
Nu ska vi se en ny komedi film iallafall, wanderlust heter den. En film med Jennifer Aniston, tror att man kan få sig några skratt. Vi får väl se det snart.




Make up

Hej igen bloggen och de få läsare jag har! :-)

Nu är garderoben klar! fy vad härligt att det är över nu med rensning och vikning. Så skönt nu blev det såå mycket mera plats när det är ordning och reda! Efter det så testa jag lite smink som bara legat, menar ögonskuggor. Fick lust att testa sotade ögon. Vet inte om jag passar i det, men kanske till fest :-) tror att jag var lite för feg för mkt färg! när det gäller ögon har jag för det mesta bara mascara. Japp jag hade lite att göra ;) men det är ju endå lite kreativt också. Ikväll kommer Patrik hem <3



Och lite rött läppstift på det hela.




11.07

Hej hopp!

Kaffe och frukost just nu, och om 20 min ska jag på möte. Det är hyffsat fint väder idag, så en promenad sedan kanske. Sen blir det nog en kaffe med Maria :-)

Nu är det inte länge till sommaren är här ;)


RSS 2.0