09.38

Morgon kaffet är det bästa! Gottans! Och ännu bättre är det då det är sol ute! Då vet man redan från morgonen att dagen kommer att bli en bra en. Igår blev en härlig dag ute i solen också. Jag och E fikade och solade nere vid båthamnen på bryggan. Utsikten vi hade då var det nerbrända Marite. Mycket tråkigt att den var anlagd, både för personal,ägaren och de mat/ölsugna inte har något så fint ställe att hänga vid i sommar. Men men, man får gå på andra ställen. Hur som, det blir en fika med Maria i eftermiddag och sedan ikväll ska jag och mamma på en föreläsning. Det är Ambjörn som har den. Han tyckte att mamma och jag skulle komma och lyssna. Det blir trevligt och spännande. Han är så bra på att berätta, och hans bok är också väldigt intressant. Jag får väl köpa en andra bok idag då ;-) fast jag är hemskt dålig på att läsa böcker hehe. I helgen har jag fullt upp, det känns bra. Fredagen blir det säkert grillning här på innegården (hoppas, hoppas)och på lördagen åker vi till Tännäs för att fortsätta måla, lägga golv och allt det där som hör till. Perfekt att stå ute i solen och slipa/måla alla köksluckor ;) På söndag hoppar jag in på ett jobbpass på 24 timmar :)
Åhh i lördags hade jag tjejmiddag med mamma och Anna. Den här söta toppen i gammelrosa har mamma stickat till mig. Mamma är bra go hon! 

15.55

Hräliga fredag, du är varmt välkommen!
Snöar som bara den gör det också, men det är inte så kallt i luften så snön smälter direkt då den hamnar på backen. Snart kommer Patrik hem också, han tog det tidigare planet hem :) Men då har jag varit inne och städat, donat och sådant som passar perfekt en dag som denna.
Handla någon riktigt god mat får stå på schemat närmast. Sedan någon bra film ikväll kanske, hmmm..Återstår väl att se.

13.52


Kikade in här och tänkte lämna några rader ;) Igår var det Valborg. Maria kom hit på lite mat, och sedan kom Alexandra. Så det var vi och Patrik...Det var trevligt, men jag saknade att gå till brasan. Kändes inte alls som det var Valborg. Antar att Valborg var roligare för några år sedan...Men såg några raketer från fönstret iallafall :) Vädret är på topp idag! Så jag och maria bestämmde oss för att gå ner till sjön. Sola, och bara umgås.





RSS 2.0