LCHF ROCKS!

Mannen jobbar borta till på fredag och sedan nästa vecka blir det samma sak. Så jag får väl passa på att ha lite kvalitetstid med mig själv ikväll och bara mysa. Jag gjorde en god kräftstjärtssoppa nyss (igen) så nu är jag propp mätt. LCHF-maten gör att man inte blir lika hungrig som om när man äter en massa kolhydrater. Sen är den maten supergod! så man ska verkligen inte klaga. Vem tycker inte att ägg och bacon är gott till frukost? ;) Det handlar verkligen inte bara om vikten. Jag vill bara gå ner 2-3 kg till min standard vikt,  och Patrik några fler kilon. Saken med LCHF (för mig och många andra säkert) magen mår bra och är glad,  man är alltid pigg på dagarna,  och jag som har haft svårt att sova på nätterna förut,  sover nu som en stock! Och jag är så otroligt glad för det då är inte dom där 2-3 kilona så viktiga längre om ni förstår vad jag menar. Jag har inte äns vägt mig på dessa 3 veckor. Däremot midjemåttet två gånger. Och visst är det skillnad :-D Om ni har ont i magen eller är trött, testa detta ett tag.

Nu ska jag fortsätta se dokumentären på 2an. Vandrar med björnar. Verkar snälla, nu kanske jag blir mindre rädd för dom ute i skogen. Har sett för mycket på animal planet "jag överlevde" haha - dom ser ju så gosiga ut!


Tog ett bevis foto imorse, Ska försöka träna på torsdag, bygga upp lite muskler eller rättare sagt ta tillbaka dom!! :-)


Utbildningen klar!

Hej mina fina vänner!

Det är en glad men ändå vemodig dag, idag blev jag och mina utbildningsvänner klar med utbildningen. Det bjöds på tårta och igår så var jag på Village och köpte en present till Åsa från oss alla som skänkte pengar till den. Hon fick den idag och blev väldigt rörd och nöjd. Hon säger att vi är det bästa gäng som hon har haft och att det är så kul att vi är ute tillsammans på fritiden. Jag håller helt och hållet med. En helt underbar grupp med så olika individer, jag tycker om alla så mycket och det känns väldigt vemodigt att vi inte kommer ses mån-onsdag nu längre. Jag tackar Åsa för att hon övertalade mig att gå utbildningen. Jag har fått och lärt mig så mycket nytt i "ryggsäcken". 3 underbara månader som har gått väldigt snabbt, det gör ju det när man har det trevligt :-) Men vi kommer att träffas igen! Jag skulle lätt kunna gå om denna utbildning haha. Den mest intressanta kursen var nog etik och livsfrågor. Man fick verkligen en massa tankeställare.

Så hmmm ja, det var väl det ;) nu ska jag äta mina advokadohalvor med kräftstjärtar och dricka te. Fryser lite sen promenaden hem. Rätt så kallt idag, tur att det inte blåser får man väl säga. Kram




Anna blir norska ;)

Hej på er! Jag hade en bra helg, och hoppas även att ni hade det :-) På fredagen var jag som ni vet - ute och bowlade med gänget. Gissa vilken som vann bowlingen då? ;) Jag! det trodde jag inte om mig själv och bowlingen. Körde en bana, en omgång och fick in 4 strike och 2 spare. Kändes riktigt bra faktiskt! Men huvudsaken var ju den att vi hade det trevligt tillsammans, vilket vi verkligen hade då det slutade med bishop arms. På lördagen hade mamma, jag och Anna bestämmt att ta en öl ute. Så det blev vi, mammas kompis, alexandra, Patrik (en stund). Var ute tidigt för att bara ta nått glas vin/öl. Mamma och Monika gick hem ganska tidigt. Och vi "unga" damer gick hem till Alexandras kompis Katarina och drack några glas vin tillsammans med deras vänner. Trevligt trevlligt...Söndagen startande lugn. Slappade, blev bjuden på go middag hos farsgubben, sedan bio - Hamilton fick det bli denna gång! oooooch sist men inte minst hjälpte vi anna att flytta ut lite saker ur hennes lägenhet. Jennifer och Anna stor städade i lghn och vi transporterade kartonger till pappa.

ANNA FÖRSTÅR DU ATT JAG KOMMER SAKNA DIG SOM BARA DEN, NU NÄR DU ÄR BOSATT I GRANNLANDET??? :-)LILLTJEJEN MIN!

 
Tror att Katarina har världens minsta hund : Fidili


Under your spell

Var bara tvungen att lägga upp den här låten. Den är såå bra! absolut inte min typ av musik genre men denna är så vacker på nåt vis och tilltalar mig.


11.45

Skoter crossen igår var väldigt roligt och spännande. Det bjöds också på blåsväder och sitta i det vädret i 4.5 tim var buurrrr, kallt! Som tur var satt vi på läktaren där snön inte trängde sig in :-) så någon snögubbe blev man inte, men däremot en isbit haha. Väl hemma dracks det kaffe under ett täcke och en film! Summan av kardemumman, så var kvällen bra :-)




Nu ska jag snart på stan en vända sen är det ju discobowling ikväll med gänget vid 19.00 tiden - jag är så här glad :-D



13.08

Jajamen idag är man ledig och även så imorgon, så teoretiskt sätt har jag helg nu! Igår var jag och utbildnings-gänget och lunchade på Mr Husman (även Charlott Kalla var hungrig) Mycket trevligt och gott var det. Kul att vi umgås utanför utbildningen också. Alla åldrar och alla gillar alla! Vilken skön känsla! Och på fredag kväll ska vi alla dra och discobowla! Kommer bli grymt kul. Får se om man gör någon strike, eller helst flera! haha. Får se hur det går efter några glas vin. Vinterfestivalen är ju igång också så det kanske blir en tur på staden efter bowlingen. Vissa av pubarna har även uteservering nu under SM-veckan.

Nog om det!
Vaknade av att Maria ringde imorse, så hon är en bra väckarklocka! Låg och tittade på min nya serie - Californiacation efter det!
Nu har jag duschat, fikat och väntar på att kaffet ska bli klart. Ska även till Alexandra och hälsa på henne. Fika och mysa :-)  Just ja, Patrik ville att jag skulle följa med på stadioncross ikväll. Kommer vara många skoteråkare på jämtkraft arena och publik ikväll. Det blir kuligt, och vi får ju hoppas att våra svenskar vinner! Håller speciellt på Thereses H skoteråkare till man!



Ska träffa anna panna också - kommer sakna dig när du flyttar till grannlandet!




Drive..

Såg denna film "Drive" för någon dag sedan. Vill tipsa er att se den. Det är inte action hela tiden, utan ibland kan den vara ganska lugn. Drama blandat med action skulle jag vilja säga. Läste vad andra har gett för betyg på filmen - 50/50 tycker att den är dålig för att dom pratar för lite, och resten tycker att den är bra. Hmm, ja visst, de pratar inte jätte mycket i filmen men den är ju så bra endå så det spelar ingenroll. Dessutom är Ryan Gosling huvudrollen i filmen.... ;) det tackar vi inte nej till! haha han gör oftast bra spännande filmer.







Hey blondie

Sitter i sovrummet och ser på en bra dox dokumentär. Den handlar om olika kriminella gäng i Chicago, uch vad mycket våld det är där. Hemskt att det även drabbar små oskyldiga barn som fortfarande går i skolan. Dom ska leka, inte bli inblandad i massa gäng och bli skjutna. Skottlosning är en vardag där för invånarna. Vi har det fruktansvärt bra i Sverige.

Hittade några bilder på Annas mobil då jag var där på besök idag efter utbildningen, två bilder sen i helgen på mig och maria..och som ni ser så lånade jag lite av Annas väldigt långa hår. Passar i det? Hmm nej, jag ska nog fortsätta att vara brunett för all framtid! :-) Men det var ju roligt att se endå!


söndag..

Vilken trevlig helg jag har haft. I fredags var vi bara här hemma, åt god mat och bara myste....igår var Anna och Maria här, vi drack vin och spelade sällskapsspelet "med andra ord". Det spelet måste köpas!! så himla roligt och stressande haha. Nu ligger jag i sängen, surfar runt lite och ser på tv under tiden. Vi tjejer kan ju göra många saker samtidigt :-D

Imorgon är det måndag och det betyder ny vecka och nya möjligheter! Vad skönt att kunna längta efter vardagen också. Träffa alla goa och trevliga på utbildningen :-)



Från en promenadrunda - Östersund är så vackert på vintern!




Glad prick idag!!

Fredag och jag är extra super duper glad! - över en speciell sak, och om det går vägen så berättar jag vad vid ett senare tillfälle om några dagar kanske! :-)

Snart ska jag på stan en sväng, när mannen har slutat jobbat. Handla lite mat, och nåt gott rött (torrt) vin.




Hejhopp..

Hej hopp!

Inatt såg jag och Anna på Stupid Crazy Love, riktigt rolig film faktiskt! Var så grymt trött sedan att vi somnade...ja nästan. Vi blev lite störda med en massa oljud. Någon skrapade bilen, och sen som grädde på moset kom plogbilen!!! Men till slut så :-) imorse klockan 9 ringde Jennifer, och ville att anna och jag skulle vara barnvakt till thereses dotter Jolene :-) så det var vi imorse, väldigt roligt med små barn :-D Dom kom och hämtade henne efter en stund. Men nu får anna och jag snart besök av Maria, och Tessan. Blir en sväng på staden sedan.


Fredagsmys..

Såja! trevlig dag med Maria och Anna. Vi åkte upp till lillänge och handlade lite. Hon till sitt 22 årkalas ( ja maria fyller år imorgon) stora tjejen och jag + anna,jennifer ska dit!! :-) kommer bli trevligt med andra ord. Länge sedan jag var hos Maria. Ändå ses vi flera grr i veckan...oftast är vi hemma här då...Själv handlande jag massa gott till ikväll. Bara lchf rekommenderade grejjer, så som tilltugg. Finns faktiskt mycket...:-) Gott!!! Man ska verkligen inte klaga på det. Nu är älgsteken som är bacon inlindad i ugnen och väntan på den känns oändlig just nu ;)
Bara att invänta tv programmet "The Voice"


promenad

Har varit ut och gått idag 5 km! Underbart härligt var det. Sol och klarblå himmel. På väg hem började stormen att komma. Det kändes hehe. Väl hemma var jag med Maria och Anna. Drack kaffe och babbla.


Sallad står på menyn med kyckling och hemma gjord skagenröra! :-) Dax att hugga in....




mys....

Soffhäng med Anna som nyss kom hit, Patrik är borta och jobbar och då är det alltid lika kul när Anna dyker upp här, att jag även får sovsällskap på köpet :-)!
Hon själv gjorde nyss en räkmacka! Medan jag åt lite turkisk yougurt med linfrön. Helt okej!

Anna <3







21.23

Har haft en toppen dag! Super trevlig på utbildningen som vanligt, kom hem och gjorde en god sallad med en fet dressing och grillad kyckling (lchf) Var med E som jag är kontakt person till, vi såg klart på Rio och drack kaffe. Sen babblat med Maria i telefonen. Men nu satt jag mig nyss allt! :-) Har gjort kvälls-och frukost muffins (lchf) och även kokat ägg och gjort ägg halvor med Majonäs, kräftstjärtar och lite ruccola. Hade inte dill hemma. Jag tog dom fulaste ägghalvorna på min tallrik haha. Ser ut som jaa..inte vet jag. Huvudsaken det är gott. 

Smmaaarigt det ska bli!
Anna panna kommer om en stund och joinar.







jorå!

*host* Ja, jag har ju stavat helt fel!!! Jaja, må så vara. Får göra en ny text till ramen, men den jag gjorde i paint har jag gjort om. Märkte ni inte att det var mer än fel? Hmmm istället för "count" så stod det "cunts" och vet ni vad det betyder? ingen som reagerade på det? Hahahah....tokigt det kan bli när man är virrig och sjuk.


17.30

LCHF-tacopajen står framme och väntar på ugnen. Under tiden så målade lite snabbt och slarvigt (som det ska vara) en text till min tavelram. Istället för att framkalla texten på internet. Det får vara så här medan jag hittar ett bra foto att ha där istället. Det kliade lite i mina fingrar just nu ;) Så här blev det snabba resultatet. 








Bort med julen...och in med det nya? hehe

Hela helgen har varit super rolig! Men nu är man slut som artist =P hehe...Så idag är jag lika sjuk som jag var i fredags nästan, eller näe. Jag mår bättre, den jobbiga huvudvärken är ju faktiskt borta. Bara förkylningen som är kvar. Stannade hemma från utbildningen idag, men imorgon ska jag åka dit igen!

Det som står på schemat idag är att ta det lugnt, dricka te, vika tvätt, diska och städa bort julen. Jag får nöja mig med att titta ut genom fönstret istället för att ränna ute hehe. Det är ju sådan vacker dag ute idag! Trädena är täckta av snö, himmlen är klar blå, och snö snö snö överallt! :-)

Lägger in en bild också som jag gjorde snabbt i Paint. Ska skriva en egen text sedan, framkalla och rama in!




14.41

Sov dåligt inatt pga förkylningshostan som jag har återigen fått tillbaka! Tack för den! Vaknade vid 11.00, följde med Patrik och hans två kompisar på lunch, gamla teatern. Gott men hade sån huvudvärk så det var skönt att komma hem igen. Nu ligger jag nerbäddad sängen och myser med tända ljus och försöker bli frisk till helgen. Imorgon ska man till Boda/Häggenås m Maria och Susanne... och på lördag är det inflyttningsfest hos Alexandra. Man vill ju gärna vara frisk då :-)
Fortsätta dricka te, se national geografic, och kika på datorn lite...
Kram mina vänner :-)

18.52

Idag har jag tränat!! skönt som bara den var det, sedan gick jag hem till Anna och hälsade på. Sen hem, och då var Patriks familj här på besök! trevligt trevligt :-) Nu slappar vi bara...och jag kollar lite jobb, kul att se vad som finns och vad man kan försöka söka till. Först göra klar min roliga utbildning och sedan söka jobb! Det är bra att kolla lite då och då på jobben. Vissa söker personal tex till februari. Så ser man något av intresse så är det ju bara att söka!

Igår kväll gjorde jag en riktig aptitretare ;-) min faster brukar göra det ofta, och även mat Tina gjorde det i nyårs- avsnittet på tv. Som Tina själv sa - kalla inte detta för en Capriciosa ;) för den är ingen pizza...Varm flammenkuchen, som är gjord på liba bröd. Muuuuums! Som Maria Montazami säger....






mysmys

Har varit ute och handlat mat idag och köpt biobränsle till "lill kaminen" som Patrik fick av mig på julklappsutlottningen :-) den brinner så himla fint! Vad vore livet utan eld, massa stearinljus och ljuslyktor?? Det ger en hög mysfaktor i hemmet tkr jag!

Nu har jag ätit god mat! nam nam, mättare Sara...

Och jag tog en halvdan bild på det jag målade om igår...nu har ljusstakarna fått sin plats (så länge)

















Bilder...

Tillbaka till måndag igen, första måndagen 2012 så den kanske inte är vilken måndag som helst endå! Jag tog en sovmorgon idag, och det behövdes verkligen! Utbildningen börjar på onsdag till fredag denna vecka istället. Det är chefsbyte så därför har det blivit någon extra ledig dag för mig efter nyår och allt. Men nu sitter jag här! Dricker kaffe och har ätit yougurt med linfrön och psylliumfrön. Jag var tvungen att känna mig lite nyttig, efter all god mat dessa dagar. Idag eller imorgon ska jag försöka komma igång riktigt med träningen igen! Tränade med Therese, Johan och Kristoffer på annandagen lite, och jag fick åter suget tillbaka.


Julafton tidigt hos mamma, sedan åkte vi vidare till kusin och kusinbarn m.m i lugnvik..

























Mamma anordnade lite tävlingar på julafton bla. vem av oss som gjorde snyggaste julgrisen i marsipan. Det blev oavgjort mellan mig och Anna. Vinsterna var mkt bra...hehe, grymt kul!















Juldagen hos mamma med mat och främmande från norge och här i ö-sund!





Juldagen/kväll













Det var lite bilder det av mångaaa....det får räcka nu. Nyår kommer sen :)





Efter jul och nyår...

Först vill jag säga att dessa dagar kring jul och nyår har varit helt underbara! Det har varit full rulle hela tiden, man ska hit och dit och träffa släkt och vänner. Det är bara att orka göra det! fast man är trött efter en vecka som har varit fullspeckad. Men ack, det är ju så trevligt att träffa dom som man inte ser allt för ofta. Idag kunde jag luta mig tillbaka i soffan och känna mig super nöjd efter dessa härliga dagar. Kanske lägger upp lite bilder sedan.

Har tittat på " en idiot på resa" haha, han är bara för rolig! Efter det kände jag mig kreativ som jag oftast blir på kvällarna. Målade om mina svarta ljusstakar till vita. Det är så enkelt, om man är less på de gamla färgerna är det bara att måla på lite annan färg! Tadaaa! fick en ny sak och det kostade inget ;-)

Målade även på lite granna på min enkla svarta tavla som det står " fika,middag,och lunch på. Den ger mig en viss restuarang feeling. Det jag vill ha nu är prydnadskuddar i grått och vitt. Jag kan aldrig på less på prydnadskuddar. Dom kan förändra ett helt rum med sina färger och former.







RSS 2.0