19.39

Grått och trist väder har det bjudits på idag! Därför blev det inte av med någon promenad hehe. Träffade alexandra på stan istället. Gick på loppis och blev sedan bjuden på sallad av henne, satt fint för magen det! Skyndade mig hem, så jag hann med min tvätt tid. Tiden gick ut men jag hann iallafall tvätta kläderna, så nu hänger allt på tork på olika ställen här hemma. Seeegt, men men :-) ska det så ska de göras!...

När jag kom hem så städade jag lite, hängde upp tvätten och fick även hem ett paket som jag har beställt. En snygg topp/korsett aktig sak från top shop. Sedan kom X som jag är kontakt person till :-) vi såg på jägarna två. Jag har redan sett den, men såg den gärna igen för den är ju så jäkla spännande hela tiden! Gillar Rolf Lassgård skarpt. Nu blir det lugnt, se tv och äta ölkorv <3



Toppen :-)


21.11

Det har varit en bra dag idag. Gick ut på isen och det var så härligt! Eftersom det är så varm tempratur nu och framöver kanske man inte kan gå på isen så länge till innan den smälter. Har nog aldrig varit så här varmt här och att isen varit så sen som den varit. Men ett tag till lär den väl iaf hålla :-)

Det blev en stor rensning i garderoben också! Puh! Känns som kläderna aldrig tar slut. Tyckte att jag var duktig på att slänga kläder sist, men det märks inte av nu precis. Har helt enkelt för mycket. Och jag vill att Patrik ska få lite extra plats för sina kläder. När det blir husköp någon gång i livet så ska jag banne mig se till att ha en walk in closeth. Bara för att det är bra med utrymme och enklare att hålla koll på vad man har. Har faktiskt skött mig vad de gäller "onödiga köp". Har inte alls handlat mycket kläder på sistone. Ibland känns det bättre att lägga slantan på annat.

Yes yes, ikväll är var det programmet "mot alla odds" det ska jag se senare på play! Bra tv program!



Solen var stark idag :-)




promenad...

F R U K O S T

Då blev detta min frukost, lite lyx med några hallon också. Man får en massa sommarkänslor när man äter hallon, och då blir man även sugen på en massa jordgubbar! Ojoj vad jag längtar till sommaren, även om våren också är vacker och skön (för det mesta). Men just att kunna ligga på en strand och sola, bada, eller bara kunna sitta i bikini på balkongen, picknick, vara ute utan att man fryser och behöver flera lager kläder.

Nu ska jag faktiskt ut och gå min frösörunda som jag finner väldigt fin och perfekt strecka. Den tar ca 45 minuter och med musik i öronen känns det som 15 minuter ;) Så nu går jag ut i fin vädret.




12.56

Nu har jag sett klart på så många serier några är Sons Of Anarchy, Revenge, och CALIFORNIACATION och nästa säsongerna kommer i september. Tråkigt, så därför har jag börjat spana efter lite andra som jag bara har kommit in på genom apple tvn. Och sedan tyckt att de har varit bra och fortsatt följt dem. En av dom är 30 grader i februari. Det är en svenskt drama serie. Ibland tycker jag att den är ganska små rolig, vet inte om det är för att man känner igen sig i vissa situationer. Lite mörk humor kanske. Den innehåller lite allt möjligt, glädje, sorg, ilska, humor m.m. Kjell Bergkvist är en jäkla sur gubbe till man i denna serie iallafall, man tycker synd om hans fru som får passa upp till honom hela tiden och blir kränkt väldigt ofta.

Tänkte se den ikväll på ordinarie tid på tvn. ( SVT)

Happ, om man ska fixa sig kanske :-) tänkte gå på stan en sväng med Alexandra.


23.51

Har varit en väldigt rolig helg! Men idag har vi bara slappat och det är så skönt. Blev en promenad också, man kan inte vara inomhus då man får ett underbart väder. Nu ligger jag i sängen och ser en dokumentär på svt play.
Jag tycker att dom har så bra och intressanta dokumentärer. Väldigt lärorika...

Anna åkte hem till Norge idag också, tråkigt men snart ses vi igen :-)

Patrik ser ut som en liten tonåring på den här bilden, som han sa själv :-P


17.02

Sitter i soffan och tittar lite på tv med Anna. Har haft en trevlig dag på stan med hon och Alexandra. Drack lite kaffe och fikade. Vi var ute efter lite nytt till garderoben också. Jag hittade absolut ingenting alls i början men på sista affären brukar det ju smälla till :-) köpte ett par jäkligt snygga svarta skinnbyxor med snygga dragkedjor på sidorna. Nöjd tjej helt enkelt!

Senare ikväll kommer Patrik hem från jobbet. Jag ska laga god mat ikväll, anna ska också komma hit och äta efter hon har lämnat lite saker hos pappa. Men då, ska det drickas gott röttvin. Och efter det ska vi till Alexandra och ha en liten tjejfest :-) det är ju inte ofta anna är hemma heller, så därför vill jag passa på att umgås med henne och våra fina vänner.

Ikväll blir det en bra kväll!


Anna is in town

Igår var jag oh hämtade upp lilla anna på tåget. Det var så roligt att träffa henne igen, fast det inte var så länge sedan men allt en månad. Vi var här och drack kaffe för att sedan gå ut, det var ju sånt kanon väder! Hälsade på Jennifer på hobby boden, och sedan på kvällen kom hon hit och joina oss :-)

Ett film tips har jag också - Warrior, så jäkla bra! man sitter som på nålar hela filmen. Den är sorglig och fin på samma gång och ganska brutal såklart då det handlar om MMA brottare. De två killarna som de handlar om måste slåss för att behålla hus, familj helt enkelt för att överleva. Dom vill vinna den största tävlingen någonsin inom denna sport. Deras mål är att vina SPARTA och vinsten är på 5 miljoner (tror jag) Vi såg den igår.




23.32

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt under dagen. Tvätta gjorde jag iallafall. Såg en film som heter trespass, helt okej! :-) ikväll kom Maria hit en sväng också. Gick på affärn och köpte lite gott och såg tv. Kan nog aldrig sluta älska ölkorv! så gott. testa en ny smak som heter Mamma Mia. Den innehåller soltorkde tomater. Cabanossen är allt godast!

Nu myser jag i sängen, och ser en film med Kim cateroll ( vet inte hur de stavas)






Håret

Här kommer bilderna på mitt hår, lite steg för steg. Jag är nöjd, och alexandra är också nöjd!

FÖRE


UNDER TIDEN



EFTER








12.36

Igår var jag hos Alexandra (bästa frizzan) hela kvällen eller ska man kalla det för salongen haha? Ska någon göra det i håret, så ring och fråga henne...:-)
Vi drack ett glas vin, lyssnade på musik under tiden som hon satt i 60st extensions. Jag är såå nöjd man kan bli! Vi trodde inte att det skulle bli så här bra. Det var första gången för Alexandra att sätta håret i en annans hår. Hon är bäst iallafall! Bättre än min frisör som är utbildad och allt. Nu ska jag alltid gå till min gumma :-) För vi har så roligt under tiden. Igår kom jag dit vid 16 tiden, helt plötsligt var ju klockan 22 nästan, tiden går fort när man har det roligt.
Sen gick vi till Olearys och käkade en stor hamburgartallrik. Hennes pojkvän bjöd oss. Mätt och nöjd var jag när jag sedan kom hem.

Jag kommer att lägga upp före och efter bilder senare...

Apropå hår, så kommer Anna hem imorgon från Norge! Hon stannar till på söndag! Jipppppiiieeee!!




Blåsigt väder, what to do?

Igår åkte vi till Åre för att se Redbull crashed ice. Det var hur häftigt som helst! Vilken spännande ny sport som har kommit. Millencollin spelade även där, och då fick man ju gamla minnen tillbaka. Det var några år sedan man hörde dem. Tror iallafall att det var omkring 30.000 människor i Åre som såg crashed ice tävlingen. Riktigt kul! Vi kom hem runt 22.00 och då slö tittade vi på Big Fish (en stund) Vi var trötta, så sängen lockade.

Idag är det inget roligt väder. Det snöar, stormar lite, och det är molningt. Så vad ska man hitta på en dag som denna? Jag satt och testade photoshop lite granna. Använder aldrig det, sen har jag bara någon gratis verison. Men nu var det ju små roligt! :-) Man får lära sig lite eftersom. Här kommer en test bild...

Om en stund blir det iallafall bio kom vi fram till! En gång i Phuket - jag tror att den är så rolig att man ramlar av stolen! ;)


Ai Se Eu Te Pego

Joo just! Nu när helgen snart är här så vill jag passa på att dela en låt med er! En riktig svängig en ;) Låt höfterna snurra till denna så :-D

Ha en bra helg på er!


To die for

Tycker att detta döskalle halsband är så läckert! Vill ha vill ha :-) Finns en butik på tradera faktiskt som säljer dem. Otroligt snygga! Finns i några olika neutrala färger, men det är denna jag vill ha. Ska ta och klicka hem denna någon dag. Och jag har ju några döskalle ringar som passar till den här....Nej, nu ska jag sluta drömma. Vi ska ut och handla fredagsmat nu och lite kickfestis ;) = bag in box. Radioprataren på Bandit kallar det så, så jag får väl också göra det då.

Långt, oversize halsband..






Torsdag..

Tror att mamma har tegelstenar i hennes resväska, uch vad tung den var när jag skulle bära den till stationen hehe...

Nu är jag hemma efter en bra dag! Väntar på att patrik ska komma hem, då kan jag börja laga gott käk :-) #Hungrig.

Ja, jag hade lite att göra. Men jag måste säga att jag är nöjd med slingorna som Alexandra har gjort på mig :-)





Puss på er!


En dag på isen..

Kanon bra väder igår, så då var vi ute på isen och vandrade. Vad jag älskar detta väder, då man känner att våren är så nära och den där varma sköna solen. Sitta och dricka kaffe i en snödriva och sola! Då kan man verkligen säga att man njuter...Funderar på att köpa långfärdsskridskor eller vanliga skridskor. Svårt det där :-) längre turer vill man gärna ha lång istället för vanliga.

Nu ska jag snart till Alexandra gumman på kaffe och prata strunt :-) sen ska jag handla lite mat som mamma kan ta med sig till Norge när hon kommer förbi här innan tåget går till Norway ;)

Kaffe och fika på isen...




15.21

Vilken fin helg vi fick med kanon väder! :-) då blir man glad. Fredagen så tog vi det lugnt, åt god mat och hade det mysigt framför tvn. Lördag morgon åkte vi till Sveg för att köra lite fyrhjulling (besten som jag kallar den)Den är så jäkla härlig och roligt att köra.. hehe. Det bjöds på perfekt väder för att vara ute..blå himmel, 10 minus grader, snö som var som socker. Vi körde i skogen upp mot Björnåsen. Vacker den härjedalska skogen är! Åt sedan lite god mat hos Patriks föräldrar för att sedan åka hem. Såg lite på melodifestivalen, sen ville mamma att jag skulle komma förbi bishop arms, så då gjorde jag det. Efter det gick vi hem hit en sväng, även Björn. Det var trevligt! lika som alltid...Och efter det så ville Alexandra att vi skulle gå en sväng på Olles. Clabbe var ju där och dj:ade...haha det var lite roligt, hur gammal är han? 60 år? men duktig var han iallafall..så det var underhållande.

På söndagen handla jag mat till Anna som skulle iväg till Norge...Det är svindyrt med mat där. Vi tycker att det är smart att skicka iväg lite käk ibland :-) Patrik och jag var även hos mamma och Björn. Drack kaffe och åt semlor.




tjejkväll+slingor

Igår kväll var Maria och Alexandra här på besök, vi hade bestämmt oss för en tjej kväll med lite snack, musik och gott vin. Det var trevligt, blev rätt sent men det var bara trevligt, dessutom blev det en lugn skön kväll. Vi satt även och skypade med Anna lite. Och det gjorde jag nyss också. Hon vill att jag ska lägga upp nya bilder...och se håret som alexandra fortsatte att slinga på. Jag är nöjd iaf :-) har ju min egna super duper duktiga "frisör" :-D

Här ser du håret Anna....hehe






17.40

Idag postade jag iväg lite paket på posten och sedan följde jag med Maria och kollade på en lägenhet på storgatan. Hon stod tydligen först i bostadskön hos Östersunds bostäder. Vi hämtade ut nyckeln, åkte ner och tittade på den. Jag säger bara det, tur du inte tog den :-) haha, när vi kom in kände vi av en hemskt lukt, vitvaror och tapeter m.m var från -83 hehe.

Sen blev det kaffe och strunt prat här :-) eftersom jag inte kan ta mig till gymmet så funderar jag på att träna lite här hemma. Situps och benträning. Hur svårt ska det vara? Det ska jag göra nu!!! Absofuckinglutely, Annars blir det inte av haha. Däremot är jag små sugen av beställa en zumba dvd. Om någon skulle lyckas filma mig under den träningen så måste jag nog döda den haha. 

Kram på er!  


mys med mamma...

Jag hade en mysig helg i Sunsdavall tillsammans med gubben min. Lite shopping, inte super mycket men bra och nödvändiga saker. Det blev lite träning på hotellet, god mat, och melodifestivalen. Vi tävlade om vilka fem som skulle gå vidare och sedan välja ut två stycken som skulle gå vidare till final. Det blev oavgjort. Vi slocknade efter melodifestivalen nästan. Båda var så trött och det var skönt att sova lite. Söndags natt såg vi SUPER BOOWWL! Madonna bjöd på en grym show för övrigt.

Nu är lilla mamsen här på besök och ser film, svinalängorna som hon har velat se så länge. Men mätta och belåtna är vi efter ha gjort oss en smarrig tacopaj. Efter filmen ska vi skypa med Anna :-D så hur hon har det i grannlandet.

14.57

Så här blev sligningen på håret iallafall, tack för det alexandra! Det gick snabbt och smärtfritt haha....


Hej så länge!

MIN PALL

Återigen så är det fredag, tiden bara springer iväg. Jag har haft en bra vecka iallafall, var med alexandra också, hon slingade mitt hår under tiden vi skypa med lilla anna. Ikväll blir det lugnt iallafall. Bara fredagsmys. Åker till Ikea på lördag och vi ska sova över på hotell. Det blir också jätte mysigt. Tänkte inte handla så mycket utan det är mest själva grejjen att åka bort och se lite nytt. Det är inte målet som är resan, utan det är resan som är målet ;) kom ihåg det mina vänner. Tänkte lägga upp lite bilder på pallen som jag köpte på loppis gården här i stan. Lätt som en plätt är det, gammalt blir till nytt och snyggt! Man kan ha denna som både bord och stol..just nu använder jag den som en stol.


FÖRE



EFTER








kommer inte på en rubrik...

God dag alla!

Nu ska jag på stan och gå till en liten loppis som jag var på för länge sedan. Dom har en utegård bredvid själva butiken och där brukar det finnas möbler så som stolar, bord och dylikt. Jag tänkte försöka hitta en pall, helst en avlång sådan. Ska måla om den vit, och sedan ha stoppning i den och häfta fast ett fårskinn på den eventuellt. Det kan bli riktigt snyggt. Vill helst inte klippa i dom jag har hemma, så en ny fäll vore också bra.

Lägger upp lite gamla bilder som jag tycker är vackra och charmiga :-)

James Dean:








RSS 2.0