20.33

Hejsvejs!

Nu har man kommit hem igen till Östersund. Första dagen tillbringade vi i Gelleråsen. Det var perfekt väder, för att köra för dom, och härligt för mig att fota, sola, dricka kaffe uppe på läktaren. På fredagen följade jag inte med Saku och Patrik. Jag tog en sovmorgon och åt lite hotellfrukost, efter det tog jag taxin till johan, där han och killarna bor. Fick ju chansen nu att träffa Therese (Johans tjej). Väldigt trevlig och go! Jag gillade henne direkt, KLART godkänd!Dom är så söta och fina tillsammans. Vi började med kaffe där, sen tog vi en runda på stan. Gick hem efter ett tag och tog en öl. Och jag åkte tillbaka till hotellet, duschade, bytte om och sen åkte vi tillbaka dit igen, jag,Patrik och Saku. Då vart det lite fest på det hela, och krogen tillslut. Väldigt trevlig helg. Jag hoppas att vi kan åka dit i höst igen. Träffa alla igen! Inatt sov vi i Sveg. Hos Patriks föräldrar. Där grillade vi, drack vin med Patriks vänner och slutligen björnfesten på Storön.

Såå....det var de det. Nu har jag och Patrik packat ner allt vi ska ha innan vi åker i övermorgon till USA. Vi hade inte packat något innan, så det kändes att det var som dax. Imorgon kväll åker vi till Sthlm, flyget går där ifrån, så sover vi en natt och seeeeen....

Anna kom hit också i allt stök :-) Hon var bra nog brun, Sen hon varit i Turkiet. Har saknat henne, och nu blir vi borta ifrån varandra i två veckor till.








Mot karlstad

Japp, nu kom Patrik precis hem från jobbet. Nu ska vi först åka till sveg, lasta på båda motorcyklarna på släpet, byta däck m.m. Hans kompis saku ska också följa med dit ner. (Han ska också köra bana) i Gelleråsen. Och lilla jag får fotografera lite snygga foton på alla. Iallafall efter Sveg då är det raka vägen till Karlstad, Kommer vara framme inatt/ikväll, med några kaffestop såklart efter vägen. Längtar att få träffa min bror. Hejdå Östersund...hej Karlstad!


13.37

Ikväll kommer min baby hem :-) som vi saknar varandra. Nu är det snart semester tillsammans! underbart. Och jag har varit och handlat lite till middagen, och lite gottans till ikväll. Imorgon ska vi till mamma och lämna nyklar. Inte bara det, jag ska öppna min sparburk där. Som jag sparat pengar i sedan januari. Har ingen aning om hur mkt det är. Det är en sparburk där man måste öppna med en konservöppnare :-) rolig, köpte den på hobby boden av Jennifer. Nu ska jag gå ut på balkongen en stund, sitta och läsa. Hoppas få lite sol på mig också, är ju inte världens kanon väder idag.

Hej! :)


20.18

Tog en skön promenad till Frösön efter min storstädning, då menar jag STOR haha. Men skönt nu när det är gjort, sista storstädningen innan man åker. På frösön passade jag på att handla mat, och på vägen hem träffade jag på några söta kanadagäss, med ungar. Dom blev glada av brödbitarna dom fick :-) Nu ska jag äta en god sallad medan jag ser solsidan :-)





California

Igår hade jag en riktig myshemma kväll för mig själv. Jag målade lite på en ny tavla jag håller på med, såg på en bra film och hade gjort mig lite tilltugg. Det jag åt i torsdags hos Maria. Vid 21.30 ringde mamma som hade varit ute med sitt jobb och ville att jag skulle komma upp på The Rock. Ja så då gick jag ju upp dit då efter en stund. Trevligt att träffa dom, mamma, norsken sen två gamla grannar från Ås. Efter det gick vi på G3 en sväng, hade väldigt kul där. Sitter just nu och bara drömmer....:) det är precis 9 dagar kvar tills vi åker till CALIFORNIA!!!! herregud vad jag längtar, bada, sola, shoppa, MotoGp, åka rollercoster, hollywood, Monteray,Djur, natur, bila på Highway 1, maten & oja allt annat också :) Och inte bara det, På onsdag åker vi till Karlstad. Patrik ska köra hoj i Gelleråsen där. Vi ska även hälsa på och vara med min bror johan :) GLÄDJE DET! Sen åker vi hem på lördagen, stannar i Sveg på björnfesten sen är vi hemma en dag innan vi åker till USA. Nej, nu ska jag ta och sluta drömma. Städning står på schemat!



Kolbulle igår på expo norr, finns det nåt godare än detta en utedag?


11.12

Jaha, självklart eftersom att det är helg har vi fått grått och trist väder, det är så typiskt! Vad ska man göra denna lördag då? Vara inne och maratonbaka? Det är så typiskt att det just blir dåligt väder när det är helg.  Snart slipper man detta väder iallafall, Hellooo Californien! Men jag tror det blir att åka på expo norr idag, ska höra med Maria om hon vill göra mig följe dit. Baksmällan var grym igår kväll iallafall. Vi skrattade oss igenom hela filmen från start till slut. Alla måste se den :)

Vill ha mys kväll med min baby, men han är ju som sagt och går och går...som en klocka ;)


halv åtta hos mig..(Maria)

Hade en jättre trevlig kväll igår, vi tjejer har halv åtta hos mig (erica, maria och jag) där vi turas om att bjuda på våra favorit recept. Dock kör vi utan betyg och det är väl tur det hö hö :-) Maria började att bjuda på strawberry duckerry som fördrink, gott som bara den! Hennes egen gjorda, plus att hon fick inviga sin nya mixer. Vill också ha en!!! Till förrätt blev det en god bruchetta med lufttorkad skinka! kanon gott det med, en förrätt i min smak, brukar göra sådana som tilltugg med vi hade olika ingridienser. Varmrätten var en kyckling rätt med klyftpotatis, kommer inte på namnet :/ men gott och mättande var det. Vi var så mätta, att vi vänta en timme på efterrätten vilket var en frozen cheescake. Under tiden spelade vi spel. Så tack Maria för den trevliga kvällen! Efter vi varit hos henne tog vi bussen till mig, bytte om och tog en öl på plaza. Sen hem igen och åt, sen somnade vi :-) mkt bra kväll. Idag var vi och åt pasta på matkällaren, uuuch va mätt jag blev, åt inte äns hälften. En rejäl portion. Nu ikväll ska vi på bio. Vi ska se baksmällan 2! den kommer vara aaawesome!

Sista bilden är en bild på rosorna jag fick av älskling i torsdags, så vackra och fina. Bästa är hans fina lapp han skrivit. Jag har världens bästa kille. Nu är han i norrköping och ska gå 9mila marchen. Undrar hur han är när han kommer hem ;P










RSS 2.0