Tilltugg
Gjorde 4 olika tilltugg igår, och det var gott. Kul att blanda olika smaker. Jag gjorde Quesadillatrekanter med mozarella,skinka,tomat och basilika i, och till det gjorde jag min advokadosalsa. Det andra var Bruchetta med krossade tomater,paprika, advokado och basilika. Det tredje var Mozarella på pinnar, eller så kan man använda Bocconcini (runda mozarella) men det fanns inte i affären. Då är det bara att skiva till 4kanter. Iallafall till det så doppar man dom i mynta,chili och en fin olivolja - extra virgin. Och Patrik har sagt förut att han vill äta någon ostfoundue så då slog jag till. Gjorde en mkt enkel variant. Köp en Camembert ost, in i ugn i 20 min. Gör sedan ett hål i osten, doppa baguettebrödet där. Och mums! smält ost på små brödskvivor- smart drag mrs Sara. Det är kul när det är en specielldag, får du får man en bra anledning till att göra nånting också :) Sen till det fick Patrik Chokladaskar och en jätte fin Rollingstones thirt, med en snyggt fodral. Ser ut som ett skivomslag. Han gjorde en fläskfilerätt till middag och så fick man rödarosor :)




Kommentarer
Trackback